Alex. Alexandru Balog.


Îmi pare rău că Alexandru Balog a ieşit aseară din competiţia Top Chef.

Am ţinut destul de mult legătura cu el în timpul filmărilor. Mă suna aproape după fiecare filmare ca să îmi spună ce s-a mai întâmplat în spatele cratiţelor şi cât de multă presiune este acolo. Top Chef nu este doar o emisiune despre cât de bine ştii să combini condimentele ci este un test de rezistenţă la stres şi oboseală. Alex a fost probabil cel mai sincer concurent după jurizarea din prima etapă televizată a concursului. A izbucnit în lacrimi atunci când a auzit cuvintele de laudă ale chef-ilor. Din imaginile de mai jos îţi poţi da seama de toată presiunea de acolo şi de cât de mult şi-a dorit Alex să ajungă în top. Şi a ajuns.

Bravo Alex! Nu e uşor să fii printre primii 13 cei mai buni bucătari din ţară. Că asta înseamnă Top Chef acum, că Pro-ul a dat de pământ cu Master Chef sezonul ăsta (preferând spectacolul ieftin al „vedetelor” în locul bucătarilor dăruiţi).


7 comentarii la „Alex. Alexandru Balog.”

  1. merci prietene, chiar ca a fost o experienta deosebita si nu e deloc usor sa fi acolo! eu am dat tot ce am putut mai bun din mine am avut onaorea sa cunosc oameni deosebiti si am invatat multe!

  2. Da, chiar se vede ca Alex e un bucatar foarte sensibil. Ma bucur mult ca a ramas in concurs, iar despre Master Chef sezonul acesta… o mizerie de emisiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.