Am avut cea mai bună a 5-a idee din lume


Am primit mai multe semnale că am ajuns pe locul 5 în lume într-un top despre cele mai bizare spaţii publicitare (normal, cu cravata mea de mire).

L-am întrecut chiar şi pe englezul ce a câştigat un milion de dolari vânzând pixeli. Pe lângă asta, locul 1 este ocupat de americanul ce poartă zilnic câte o siglă pe tricou, astfel câştigând câteva zeci de mii de dolari anual. Anul trecut a avut full tricoul iar anul ăsta sunt rezervări chiar şi pentru decembrie, atunci când simpla apariţie a siglei pe tricou costă ceva mai mult de 700 dolari. A început de la 1 dolar în 1 ianuarie 2009, în fiecare zi adăugându-se încă un dolar la suma din ziua precedentă. Dacă-l mai ţine 2 ani, reclama pe tricoul lui va ajunge la peste 1.000 dolari/zi.

Topul îl puteţi vedea aici sau aici.


5 comentarii la „Am avut cea mai bună a 5-a idee din lume”

  1. Poti sa combini ideea ta cu a lui – desi, din foiletonul CC, parca nu rezulta ca ai avea si clienti pentru asta… zic si eu, nu dau cu paru' 🙂

  2. ideea a fost.
    cine vrea pe viitor sa faca, sa desfaca, sa combine… ii urez succes. eu trec la alte idei, nu ma repet 🙂

  3. fara suparare, dar million dollar homepage ramane cea mai buna idee de advertising din era internetului (si cea mai profitabila)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.