Am bilete la „Anotimpurile”. Le vreţi?


Miercuri, 27 februaire şi joi (28) va fi pus pe scenă primul spectacol de dans contemporan pe care Teatrul de Balet Sibiu îl pregăteşte în acestă stagiune – Anotimpurile.

N-o mai lungim cu vorbăria (detalii suficiente despre spectacol sunt pe site-ul sibiuballet.ro) aşa că trecem direct la subiect:

Am 4 bilete duble cu care 4 cititori de CeMerita.ro vor merge la spectacolul „Anotimpurile” de joia viitoare. Pentru a putea primi unul dintre bilete trebuie doar să spui că-l vrei printr-un comentariu cu contul de Facebook la articolul ăsta. De ce comentariu cu contul de Facebook (găseşti mai jos câmpul unde trebuie să-l scrii)? Pentru că pot lua legătura mult mai repede cu câştigătorii şi astfel suntem cu toţii siguri că cei ce vor primi biletele vor şi merge la spectacol.

Tadam!

O surpriză şi mai plăcută am pentru abonaţii la newsletterul săptămânal. Am un bilet dublu la premiera spectacolului „Anotimpurile” din 27 februarie. E premiera! E the shit. Aşa că dacă nu eşti abonat(ă) încă la newletter e cazul să te abonezi completând adresa ta în câmpul de mai jos. Vei primi la fiecare sfârşit de săptămână un mail cu rezumatul articolelor ce le-am scris în ultimele 5 zile şi… posibil biletele la premieră.

[Update]
Iată câştigătorii: Vlad Stangu, Alexandra Chirca, Liliana Oprisan, Ada Paparada. Biletele la premieră au fost câştigate de Nicoleta Mezdrea Luciana Roşu.


13 comentarii la „Am bilete la „Anotimpurile”. Le vreţi?”

  1. Sigur ca vreau, mi-a placut enorm spectacolul trecut desi am zis ca imi trebuie mai mult "antrenament" ca sa pot aprecia 100% valooarea unui spectacol de balet!

  2. Tare mult m-as bucura, daca le-as putea face parintilor o surpriza see you 2 bilete la un astfel de spectacol 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.