Am câştigat 80.000 lei la Super Bingo Metropolis (înregistrare telefonică)


Nu se satură escrocii ăştia şi poliţia văd că nu mişcă deloc. Ce ţi-o fi aşa de greu să afli al cui e contul în care ţi se cere să bagi bani?

Aşa cum mie mi-au cerut să bag bani într-un cont pentru că, vai doamne, am câştigat 20.000 euro de la Romtelecom, la fel, acum trimit SMS-uri prin care îţi spun că eşti fericitul câştigător a 80.000 lei la Super Bingo Metropolis. Pentru a-i putea ridica după 30 de zile (mai sunt şi deştepţi, în 30 de zile închid contul şi dispar) tu trebuie să depui în contul RO69RNCB0002144150012800 cei 1,600 roni reprezentând impozitarea premiului.

Iată convorbirea telefonică în care cer banii:

Întreaga convorbire o puteţi asculta la Vladimir, el a reuşit să-i înregistreze pe escroci.

Dacă observaţi, repetă aceleaşi cuvinte care mi le spuneau şi mie „mă urmăriţi?”, „mă auziţi?”.


5 comentarii la „Am câştigat 80.000 lei la Super Bingo Metropolis (înregistrare telefonică)”

  1. Incredibil…cu cata nonsalanta vorbea tipul.
    Am primit si eu intr-o zi un mesaj de genul..cu 30000 de ron tot cu bingo metropolis, mesaj la care am raspuns in felul urmator : ‘AM CASTIGAT cupa cu c***t”..scuzati limbajul trivial..dar altceva nu merita acesti escroci..dar oare chiar sunt oameni care le cad in plasa?

  2. Asa mi s-a intamplat si mie acum ceva timp (cred ca se implineste un an demult), doar ca eu castigasem de la Altex nu stiu cate mii de euro pentru ca am cumparat un produs de la ei (altex). Singura problema era ca eu chiar nu cumparasem de la altex nimic, niciodata :))

  3. m-am sunat si pe mine cu Altex, si le-am zis ca daca mai continua 2 cuvinte merg la politie. A inchis. Si nu, nu am mers la politie pentru ca sunt 100% sigur ca nu vor sa „ii rezolve” pe astia care se tin de astfel de fraude.

  4. ieri m-am uitat in inboxul telefonului si-am inceput sa sterg din mesajele mai vechi. am descoperit ca aveam si eu un mesaj de la „superbingo” unde ma anuntau ca am castigat si ca trebuie sa sun la un numar de telefon, altul decat cel de la expeditor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.