Am fost dat în judecată de o polițistă locală.


Ironic sau nu, în 1 aprilie 2015, am fost dat în judecată de o polițistă locală din Sibiu. I s-o fi părut un lucru amuzant și o păcăleală bună să înceapă un proces la care nu avea de gând să se prezinte la nici o înfățișare, că doar nu o costa nimic.

Poate mai țineți minte articolul ăsta

Am luat-o pe cocoaşă de la cei ce ridică maşinile. Şi nici măcar nu am parcat neregulamentar!

Eh, doamnei Dubleșiu Mihaela, polițista locală al cărei nume nu am vrut să îl amintesc la momentul publicării articolului respectiv (pentru că doamna credeam că e total neimportantă, subiectul video-ului din articol fiind cu totul altul), i s-a părut o cale bună de a scoate niște bani de pe spinarea mea. Dar nu oricum, ci găsindu-mă vinovat pentru comentariile răutăcioase postate de necunoscuți pe alte site-uri care au preluat video-ul meu: Ora de Sibiu și Turnul Sfatului.

Da, ați înțeles bine: nu am publicat numele ei, i-am blurat fața în video, comentariile nu erau postate de mine, site-urile unde comentatori răutăcioși sunt la ordinea zilei nu sunt ale mele și nu am legături cu ele, dar cu toate astea, Dubleșiu mi-a cerut mie 15.000 lei daune morale pentru că… ea a avut un comportament total inacceptabil pentru un polițist local.

Nici un bine nu rămâne nepedepsit

Nu aș fi amintit acum de Poliția Locală dar acestă instituție a fost importantă (fără voie) în procesul deschis de Dubleșiu pentru că s-a folosit în plângerea prealabilă cât a putut de mult de „integritatea” muncii ei și de respectul pe care oamenii trebuie să îl aibă pentru uniformă… deși toată declarația ei a fost o minciună de la cap la coadă. În fapt, pretenţiile ei financiare au fost motivate de „lezarea imaginii de poliţist local”.

Cele mai amuzante păcăleli din plângerea polițistei au implicat oameni precum directorul Poliției Locale și chiar și Primarul Sibiului. Cu toții am complotat să îi facem rău… așa a susținut reclamanta timp de doi ani, atâta cât a ținut procesul. Asta deși eu am refuzat să depun vreo plângere împotriva ei și nu a fost în niciun fel sancționată.

La fel de ironic, acum, după exact doi ani de când Dubleșiu m-a dat în judecată, s-a reluat ridicarea mașinilor în Sibiu. Tot ce sper este ca cei angajați de data asta la „serviciul ridicări” să fie oameni, nu ciudaţi mincinoşi neciopliţi.


3 comentarii la „Am fost dat în judecată de o polițistă locală.”

  1. Acum ca se descopera toate neregulile din cele mai importante institutii ale statului, toti sunt cu nasul pe sus, cand vine vorba sa-i tragi la raspundere tot ei se simt lezati si tot ei se cred net superior. Mai citisem un caz in care o doamna de pe ambulanta declara cat de frustrata e ca tot online-ul si toti oamenii arunca in doctor cu pietre, la general, cand ea si sotul nu au postul sigur, au facut o facultate, samd si traiesc cu undeva la 4000 lei salar/persoana, atat ea si sotul fiind medici. Multi au uitat ca sunt o multime de persoane cu program ingrozitor, salar de 10-12 milioane cu tot cu scoli si nu mai sunt atat de ingamfati, nu fac abuz de profesie si nici nu se plang.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.