Am fost si eu colectionar de postere


Am avut o perioada in adolescenta cand strangeam postere cu tot felul de formatii. Nu citeam foarte mult reviste de adolescenti ce abia pe vremea aia aparusera in Romania, reviste ce erau pline de postere. De genul meu nici nu sunt omul care sa aibe tot felul de colectii de nasturi, capace de bere, servetele sau pachetele de zahar.
Am strans totusi cateva sute de postere. Unele mai mari ca altele, unele mai colorate ca altele, unele cu formatii mai proaste ca altele. Am avut si o mini-colectie de bancnote vechi (astea ar trebui sa le mai si gasesc pe undeva), am mai avut o tentativa de a colectiona timbre si… cam atat. Mai tarziu am „colectionat” si fetiscane (tipe hot sau fetitze in limbaj actual) dar asta e alta poveste 🙂

In fine, Calin a lansat pe net, acum cateva zile, o noua „afacere” – www.posterland.ro. De mult, dar de foarte mult timp mi-am dorit un poster enorm cu Sid Vicious. Fie vorba intre noi, doar pentru ca e cel mai fotogenic personaj ce a trecut prin Sex Pistols. Altfel il cam urasc pentru ce a facut in „viata” lui. S-ar putea totusi pana la urma sa-l am. Posterul. Am gasit un poster cu Sid pe site-ul lui Calin.
Am mai comandat si un poster 3D lenticular cu Jack Daniels… probabil ca sa-mi aduc intotdeauna aminte cum vezi dupa ce bei o sticla de Jack.
De astazi, cel tarziu de maine, veti gasi postere posterland.ro si la magazinul Jovial din Promenada Mall, de la iesirea din Sibiu.

Tu colectionezi/ai colectionat ceva la viata ta?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.