Birouri personalizate


M-am uitat puţin în jurul meu şi am observat că toţi colegii au personalizate birourile iar eu nu. Pe un birou văd fotografii cu nevasta, pe altul tot felul de chestii de birou, pixuri hazlii aduse de acasă… eu pe birou am în plus doar un set de carioci şi o lampă care (fie vorba între noi) nici măcar nu le-am adus de acasă.

Cu ocazia asta m-am uitat puţin în urmă şi mi-am dat seama că de fiecare dată când mi-am dat demisia de undeva nu am plecat de acolo cu 3 cutii de carton pline de lucruri personale, aşa cum am văzut prin filme că se practică. Am plecat în general cu mâinile în buzunar. Şi eu am avut tendinţe de a-mi „colora” biroul cu tot felul de lucruri personale dar niciodată nu mi-a ieşit până la capăt. De fiecare dată mi-am dat seama că e mai frumos liber de orice lucru ne-necesar muncii. Curios… tu ce ai pe birou?


2 comentarii la „Birouri personalizate”

  1. Două zile am tot cărat chestii de acasă, că tocmai ne-am mutat de la Deva la Hunedoara cu redacţia. E biroul meu şi asta trebuie să se vadă! 😛

  2. Foi pe care imi scriu zilnic ce am de facut si le bifez, cand actiunea e finished, doua rafturi de plastic (unul rosu si unul albastru (cu documente de actualitate)…cumparate in speranta „La steaua care-a rasarit..” si tot timpul ceva dulce (momentan, ciocolata cu nuca de cocos made in Italy si rahat verde, produs in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.