An evening Glamonade with friends [concurs]


Numai mâine nu-i poimâine aşa că va trece imediat weekendul. Vă las să vă distraţi cât vreţi zilele astea dar e obligatoriu să vă păstraţi energie şi pentru marţia viitoare pentru că se anunţă o seară cu un spectacol outdoor de neuitat, cu o scenotehnică impresionantă şi n-am vrea să ratăm aşa ceva, nu?

Spectacolul va cuprinde concerte Guily Lemon, Rareș Popșa (profesor de chitară jazz în Tübingen, Germania) și Dan Păcurar (unul dintre cei mai buni saxofoniști de jazz din România). Locul va fi îmbogăţit cu o expoziţie foto marca Sebastian Marcovici (cel mai bun fotograf sportiv al anului 2010).

CONCURS

Ca să nu ziceţi că vă spun toate astea doar pentru a vă face în ciudă, vreau să vă ofer şi vouă un bilet de două persoane la spectacolul ce va avea loc marţi, 6 septembrie 2011, începând cu ora 20:00, în Music Pub Sibiu. Oricine comentează la articolul ăsta până luni ora 16:00, intră în tragerea la sorţi.

Costul unui bilet este de 15 lei, cu rezervare (0744 38 138), sau 20 de lei, în seara evenimentului. Fiecare spectator va primi câte o băutură răcoritoare Glemonade din partea casei.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va amână la o dată ceva fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.

Concursul a luat sfârşit.

Câştigătoarea e Ioana. Felicitări!


9 comentarii la „An evening Glamonade with friends [concurs]”

 1. Vreau si eu bilet, unde pui ca in week-end nu am parte de distractie!Asa ca vreau distractia de marti, daca e sa fie, bineinteles!:)

 2. Sună foarte interesant.

  Și ce e mai interesant e că e Marți. Îmi place ideea, mai ales, vreau să-l cunosc pe Sebastian Bârgău

 3. Chiar vreau si eu la concertul asta!I-am auzit doar o data live pe cei de la Guilty Lemon, si mi-au placut mult! Sper sa mai conving ceva prieteni sa vina cu mine, si o sa fiu acolo 😛

 4. Hmm..ma tot chinui de vreo 10 min sa iti scriu ca e superb acest evenimnet, ca imbina 2 dintre preferatele mele de pe lumea asta:fotografia si muzica. Sper doar sa pot reusi de data asta sa postez comment-ul si sa fug sa mananc.
  Vreau sa merg la eveniment pentru ca fotografiile lui Marcovici sunt chiar deosebite si vreau sa ii iau un interviu micut.
  Fug sa imi fac o limonada cu o Guilty Lemon, desigur! 😀

 5. E fain ca e outdoor..si daca nu castig ( e 16 fara un sfert)..tot cred ca voi veni..eventual renunt la un pachet de tigari 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.