Antena 1 vs. Costel Busuioc


Știe cineva de ce trusturile Antena au ajuns să-l atace pe Costel Busuioc, zidarul din Spania ce a câștigat concursul „Hijos de Babel”?

Este o obișnuință ca presa română să atace orice conațional ce ridică puțin capul în lume dar chiar și așa am rămas uimit de atacurile de la știrile Antena 1 împotriva lui Costel Busuioc: e un zidar care nu știe de unde a plecat, care refuză colaborări cu cântăreți români cunoscuți pentru că nu se ridică la nivelul pretențiilor lui, că nu-și mai vizitează nevasta și copiii etc etc.

A refuzat Costel Busuioc vreo propunere a Antenelor astfel că trustul a început să-l atace sau chiar e problema Busuioc? Uitându-mă puțin pe site-ul Antena 3 am văzut că și-a reziliat și contractul câștigat în urma câștigării concursului din Spania, pe motiv că nu e promovat îndeajuns de casa de discuri.


Un comentariu la „Antena 1 vs. Costel Busuioc”

  1. Mult timp amurmarit si chiar credeam in acel post de televiziune .Totul a luat sfarsit si pentru mine nici nu exista din momentul in care a inceput sa debiteze asa minciuni despre Costel Busuioc un om corect ,bun familist ,cu multa credinta in Dumnezeu si inzestrat cu un talent extraordinar si cu o voce minunata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.