Anya – Beautiful World


Cu toţii am auzit de Lady Gaga deşi melodiile ei sunt cel mult bunicele, nicidecum bune. Fata asta a ajuns să câştige 62 milioane dolari, mai mult şi ca Madonna, doar pentru că a ştiut cum să-şi promoveze imaginea. Vedem şi pe la noi prin industria muzicală copii fidele Lady Gaga, sperând toate că vor avea cât de cât succes imitând. Problema aici este că degeaba şochezi (poate) prin ţinute dacă nu eşti în stare să îţi promovezi propria imagine şi propriul stil vestimentar.

E greu să îţi impui un stil vestimentar şi trebuie să ai chiar curaj să încerci altceva, mai ales în România unde cârcotaşii se găsesc şi în cel mai pustiu colţ de ţară. Trebuie însă încercată schimbarea propusă de un designer. Nu e de ajuns să răsfoieşti reviste de modă pentru că în ele nu vei găsi nicodată ţinute de scenă, aşa cum au nevoie cântăreţele. Una este ţinuta de stradă, alta este cea de scenă, alta este ţinuta de videoclip etc etc. Iar cu totul alta este ţinuta creeată.

Anya a avut curaj să încerce ceva nou pentru lansarea melodiei Beautiful World, purtând o ţinută Diana-Ribana. Îşi doreşte o schimbare. Eu zic că avea nevoie şi că e pe drumul cel bun.

Faţă de hainele din videoclipul de mai jos, sigur e mai bine…


Un comentariu la „Anya – Beautiful World”

  1. respectati beneficiarii, ai incredere in produsele tale, penetreaza piata cu hotarare ca aveti cu ce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.