Arena Platos – lectii de snowboard


Anul trecut m-am dat ca prostu pe snowboard, cum mi-a venit mie. M-am pus pe placă şi mi-am dat drumul în viteză pe zăpadă. Mă cosideram deja un învăţăcel destul de bun pentru că ştiam să stau pe placă, puteam frâna atunci când era nevoie şi nici măcar nu mi-am rupt nimic pe pârtie.

Anul ăsta însă m-a luat Andy Fazekas la rost, mi-a pocnit peste frunte o privire de milă şi m-a urcat pe placă să-mi arate cum se face de fapt toată treaba asta. Mi-a dat nu doar o lecţie de snowboard, mi-a insuflat în vene faptul că snowdoarding-ul e un mod de viaţă. Ieri am fost la Arena Platos să pun în practică ce mi-a arătat. Săracul de mine, mi-am dat seama că până acum nu făceam nimic bine deşi aveam impresia că sunt pe calea cea bună. Am sărit nişte paşi pe care nu-i poţi sări indiferent ce-ai vrea să faci.

De data asta însă am început cu începutul. Am stat pe placă şi atât. Trei ore mi-am exersat poziţia pe placă şi mi-am dat drumul pe un deluşor pe care nici măcar o sanie nu-şi putea lua avânt. Dar sunt mai încrezător că peste 2 ani voi fi şi eu un goofy cât-de-cât.

Concursuri de snowboard la Arena Platos

În fiecare miercuri, pe nocturnă, se organizează concursuri de ski şi snowboard la Arena Platos, de la 19:00. Înscrierile se fac la faţa locului şi pe pagina lor de Facebook. Premii sunt tot felul de skipass-uri zilnice sau săptămânale (în funcţie de locul obţinut la concurs). Pentru concursul de aseară vreau să-l felicit pe Rareş care a primit premiul Sfânta Treime pentru spectaculoasele lui căzături. Nu cred că vreţi să-l vedeţi dar dacă totuşi vă macină curiozitatea, e filmat aici.

De ce vreau, totuşi, să învâţ să mă dau pe snowboard?

Asta e o întrebare care mi-am pus-o şi eu. Dar am descoperit de ce şi e foarte sugestiv filmat AICI.
Doar cei majori au voie să vadă filmuleţul (parola e cemerita).

Poză furată de aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.