Aruncarea de milioane


În ultimul sezon competiţional m-am rupt total de baschet şi de echipa CSU Sibiu. Mi-am dat seama că nu prea merită pierderea de timp, energie şi nervi pe acelaşi scaun de plastic portocaliu din Sectorul A, rand B, loc 18 al Sălii Transilvania. Baschetul jucat pe parchetul din faţa acelui scaun friguros nu are nici spectaculozitate, nici rezultate şi nici măcar dăruire. Până sezonul trecut, timp de zece ani, nu pierdusem nici un meci de baschet din sala aia iar acum… acum nu am mai fost prezent la nici unul.

Cu toate astea, săptămâna trecută am dat cu subsemnatul la întâlnirea Consiliului Director al Asociaţiei Al 6-lea jucător din care fac parte încă de la înfiinţare. Vroiam să-i revăd pe oamenii aia alături de care am petrecut clipe frumoase şi unice în viaţă. I-am văzut pe aceeaşi iubitori ai baschetului care încearcă cu orice răsuflare să promoveze sportul. Şi în ochii lor am simţit dezamăgirea care mă cuprinde şi pe mine de fiecare dată când mă gândesc la CSU Sibiu. Dar odată cu dezamăgirea, în ei a mai rămas ceva – speranţa.

La acea masă am aflat şi de ideea genială de a antrena puţin atmosfera în pauzele meciurilor de baschet. CSU Fans pune în joc la fiecare meci câte 1 milion de lei şi îi oferă celui ce înscrie un coş de la mijlocul terenului. Partea frumoasă este că banii se cumulează, niciodată nu vor fi şterşi, până când cineva va reuşi să înscrie acel coş de milioane. Deja îmi şi imaginez euforia din sală atunci când, cine ştie, poate la anul pe vremea asta, un simplu spectator va pleca acasă cu 50 de milioane în buzunar.


4 comentarii la „Aruncarea de milioane”

  1. „, poate la anul pe vremea asta, un simplu spectator va pleca acasă cu 50 de milioane în buzunar”

    La anu pe vremea asta nu o sa avem 50 de meciuri jucate! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.