Aşa nu se mai poate!


Băi băieţi, lăsaţi dracului totul. Sistaţi munca, lăsaţi copiii să se şteargă singuri la cur şi veniţi să protestăm. Scumpirea benzinei am înţeles-o cum am înţeles-o, ne-am distrat puţin cu monedele şi protestele pe Facebook dar acum suntem nevoiţi să facem ceva mai mult. Bărbaţi, studenţi, pensionari, treceţi la mişcări de masă. Nenorociţii ne scumpesc berea!

Comic e că articolul nu prea are legătură cu nimic. Deci s-o gândit cineva din redacţia Realitatea, nu se ştie cine, să mai scrie un articol. Şi cum nu avea nimic de scris, nimic în cap şi, scărpinându-se el/ea aşa frumos în fund, şi-a adus aminte că e băutor de bere. Becul s-a aprins şi l-a sunat pe un fost preşedinte de fabrică din România cu întrebarea: „Auzi bă, nu-i aşa că se va scumpi berea anul ăsta? Doar toate se scumpes din cauza nenorociţilor!”.


9 comentarii la „Aşa nu se mai poate!”

  1. Vai draga.!!.s-o dus ultima ta placere..adio berea ta din frigider,apropo trebe sa refacem rapid stocul daca se scumpeste..du te si ia-ti rapid concediu de la servici sa mai prinzi o conserva!!!

  2. Acum imi dau seama ce trebe schimbat : background-ul (parca asa se zice)- e prea deschis la fata, prea „arian”.Cand se deschide pagina parca iti da palmi, palmi, palmi.

  3. @dadush
    sa inteleg ca daca suntem doar noi doi la protest am putea calcula cel putin 10 participanti… pentru ca tu ai mai multe personalitati 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.