Astăzi este Gala AIOS

Postat in: 11/12/2013

Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu merita o Gală pentru a încununa toată activitatea de până acum a asociaţiei. Activitate ce începe să se vadă tot mai mult în comunitate şi care reuşeşte să aducă în faţa oamenilor cultura şi valoarea Sibiului. Şi, mai nou, a Transilvaniei.

Gala AIOS aduce un nou om de valoare în atenţia noastră, de data asta oferindu-i o distincţie de Ambasador al Sibiului consului general al Germaniei, dlui. Thomas Gerlach, pentru toată activitatea sa de promovare a Sibiului. Iar trofeul i-l va înmâna chiar primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis ce a acceptat invitaţia noastră.

Dacă vă întrebaţi ce a făcut Asociaţia asta aşa mult încât să merite  o gală, vă spun doar programul meu din ultima lună:

Astăzi este Gala AIOS după care în mod normal ar fi trebuit să tragem linie şi să luăm o pauză. Dar nu putem sta locului aşa că până la sfârşitul anului mai avem:

  • 18 dec – Călător în lume, Siberia povestită de Georgiana Frunză, la Pardon Cafe & Bistro
  • 19 dec – voi trage obloanele după întâlnirea Serile Sibiului unde voi vorbi despre importantul arhitect sibian Otto Czekelius.

Pentru cei ce încă nu ştiţi, AIOS a fost înfiinţată în 2010, în amintirea Societăţii pentru Înfrumu­seţarea Oraşului, organizaţie ce a funcţionat la Sibiu din anul 1879 până în 1948. Scopul înfiinţării a fost acela de a aduce în jurul ei tineri oameni de afaceri, profesori, cerce­tători, avocaţi,  jurnalişti `i poli­ticieni, pentru ca, împreună, să contribuie la spri­jinirea şi dezvoltarea comunităţii locale.

Eu zic că am avut ceva treabă în ultima vreme…


Nu-ti fie frica! Comenteaza: