Astăzi este Gala AIOS


Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu merita o Gală pentru a încununa toată activitatea de până acum a asociaţiei. Activitate ce începe să se vadă tot mai mult în comunitate şi care reuşeşte să aducă în faţa oamenilor cultura şi valoarea Sibiului. Şi, mai nou, a Transilvaniei.

Gala AIOS aduce un nou om de valoare în atenţia noastră, de data asta oferindu-i o distincţie de Ambasador al Sibiului consului general al Germaniei, dlui. Thomas Gerlach, pentru toată activitatea sa de promovare a Sibiului. Iar trofeul i-l va înmâna chiar primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis ce a acceptat invitaţia noastră.

Dacă vă întrebaţi ce a făcut Asociaţia asta aşa mult încât să merite  o gală, vă spun doar programul meu din ultima lună:

Astăzi este Gala AIOS după care în mod normal ar fi trebuit să tragem linie şi să luăm o pauză. Dar nu putem sta locului aşa că până la sfârşitul anului mai avem:

  • 18 dec – Călător în lume, Siberia povestită de Georgiana Frunză, la Pardon Cafe & Bistro
  • 19 dec – voi trage obloanele după întâlnirea Serile Sibiului unde voi vorbi despre importantul arhitect sibian Otto Czekelius.

Pentru cei ce încă nu ştiţi, AIOS a fost înfiinţată în 2010, în amintirea Societăţii pentru Înfrumu­seţarea Oraşului, organizaţie ce a funcţionat la Sibiu din anul 1879 până în 1948. Scopul înfiinţării a fost acela de a aduce în jurul ei tineri oameni de afaceri, profesori, cerce­tători, avocaţi,  jurnalişti `i poli­ticieni, pentru ca, împreună, să contribuie la spri­jinirea şi dezvoltarea comunităţii locale.

Eu zic că am avut ceva treabă în ultima vreme…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.