Aţi văzut filmul Her?


Aţi văzut filmul Her? Super film, btw.

Urmărindu-l, nu m-am mirat că un om poate să se îndrăgostească de un sistem de operare, toată acţiunea din film pare să se desfăşoare într-un viitor extrem de apropiat nouă. Ce m-a mirat pe mine, însă, a fost ce job avea Theodore: compunea scrisori pentru cei ce nu aveau chef să să gândească ce să scrie surorii sau mamei.

E puţin straniu având în vedere că job-ul ăsta îl au deja sistemele de operare. Yahoo are câmp de autocompose a Valentine:

Autocompose


2 comentarii la „Aţi văzut filmul Her?”

  1. L-am vazut si eu si mi s-a parut o porcarie, pe de o parte doar. Pe de alta parte, insa, atunci cand omul trece printr-o suferinta groaznica, se ataseaza sau are nevoie de perioade de recuperare sau vindecare, iar unii fac tot felul de lucruri sau au indeletniciri ciudate, insa care, de fapt, ii pune pe fagasul cel bun. Ajungi sa te agenti de niste lucruri pana in momentul in care acesteau si-au facut treaba, iar tu incepi sa iti revii. Asa e si cu persoanele care sunt trcatoare: stau in viata ta pana cand isi indeplinesc misiunea, dupa, pleaca subit sau in moduri foarte ciudate. Asa e cel mai bine! Daca ar fi continuat si el cu aceeasi poveste cu so-ul, probabuil, ar fi avut anumite probleme de personalitate, frustrari etc. Asa, a ajuns sa aiba o relatie cu o prietena buna care i se potrivea manusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.