Auchan plantează 10ha. de pădure în 18 judeţe din România. Asta dacă ne mobilizăm și noi


Auchan şi-a propus ca anul ăsta, la aniversarea a 11 ani, să planteze în toată românia 10 ha. de pădure. 

Pentru a ajunge la suprafaţa asta de copaci plantaţi, Auchan a găsit o soluţie de a mobiliza românii să se implice în campania lor. Poate aţi văzut că toate cele 33 de magazine Auchan din România au fost înverzite cu kit-urile Mobilizatron, ce conțin copăcei realizaţi din hârtie 100% reciclabilă ce au menirea de a-ţi aminti că ai fost unul dintre cei ce a pus umărul la înverzirea României. Cumpărând un kit Mobilizatron cu doar 5 lei, până pe 24 octombrie, îţi arăţi interesul ca Auchan să plateze în numele tău 2 copaci adevăraţi într-unul din judeţele în care are magazine.

Zilele trecute mi-am plantat şi eu copacul de hârtie în casă dar nu m-am putut abţine şi am cumpărat în plus alte 5 kit-uri Mobilizatron.

Mă gândesc ca în zilele următoare să le împart random celor cu care mă întâlnesc (intenţionat sau întâmplător, la cafea sau în trecere, pe stradă) aşa că stay tuned… kit-ul de la Auchan devine cadoul perfect – ieftin şi de efect 🙂

P.S. În noiembrie sper să ajung ca voluntar la plantarea din Sibiu. Poate ne vedem acolo (detalii pentru voluntariat găsiţi AICI).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.