Balerini numa’ unu şi unu… (concurs)

Postat in: 22/03/2013

Baletul sibian e o mare surpriză pentru mine. O foarte mare surpriză! Ţinând cont de dorinţa oamenilor de a merge la spectacolele Teatrului de balet de la Sibiu şi a faptului că majoritatea spectacolelor sunt ţinute cu sala plină spune ceva.

Zilele astea are loc la Sibiu Competiţia mondială de balet Open Europa (ediţia a VI-a) unde vor participa 50 de balerini din tată lumea (zilnic, la Casa de Cultură, intrarea liberă) iar dumincă de la 18:00 are loc o Gală de Balet la care vor dansa atât câştigătorii concursului amintit mai sus cât şi invitaţi speciali din străinătate. Pentru Gală biletele costă 10 lei (5 lei cu reducere) dar eu vă pot trimite moka dacă vreţi, puteţi şi v-ar plăcea să mergeţi. Trebuie doar să spuneţi aici, în comentarii (cu contul de Facebook dacă se poate pentru a lua mai uşor legătura cu voi) că vreţi biletele şi vi le dau. Am 5 bilete duble.


15 Responses to “Balerini numa’ unu şi unu… (concurs)”

 1. Razvan Bucureasa Răspunde

  Cemerita? o duminica artistica de calitate…suna bine! Vreau sa merg!

 2. Popescu George Răspunde

  sunt tot timpul cu un ochi pe cemerita, poate de aia raspund tot primul la provocarile de concurs :))
  + ca vad ca sunt În topul comentatorilor 😀

 3. Teodora Neagu Răspunde

  Tudor, mai ai bilete? Vin acasa astazi si chiar as vrea sa merg, tot timpul mergeam la competitiile studentesti care aveau loc vara 🙂 Imi place baletullll, e superb!

 4. Teodora Neagu Răspunde

  Tudor, mai ai bilete? Am venit acasa si chiar as vrea sa merg, tot timpul mergeam la competitiile studentesti care aveau loc vara 🙂 Imi place baletullll!

Nu-ti fie frica! Comenteaza: