Basarabia e România = Transilvania e Ungaria


Ştie cineva, atunci când se primeşte aprobare pentru proteste, pe lângă numărul de participanţi, se declară şi numărul de decibeli emanaţi?

Cât despre marş… mi se pare puţin aiurea mişcarea asta „Basarabia e România”. E ca o iubire nedorită de cei din Republica Moldova. Organizatorii extremişti-nazişti probabil c-ar face crimă de ungur dacă s-ar organiza în Ungaria marşuri sub sloganul „Transilvania e Ungaria”. Cel puţin maghiarii din România îşi declară şi ei aceeaşi dorinţă, pe când dinspre Basarabia nu am prea auzit de marşuri pro-România.


Un comentariu la „Basarabia e România = Transilvania e Ungaria”

  1. Vax albina, prietene!
    Poţi spune la fel ca SUA e pamint rominesc! asa cum era scris pe zidurie unei pieţe din Cluj. Sper ca aveţi cunoştinţă de faptul ca in SUA a fost timp de cam 18 luni un stat denumit Transylvania.

    Accept faptul ca oganizatorii pot fi extremisti dar nu accept faptul ca sunt nazisti. Nazistii au aparut in 1933 ca formatie care il sustinea pe Hitler, iar Codreanu se rupe din partidul Totul pentru Ţara si formeaza LEgiune cam pri ’29, la 10 ani după ce a fost constituit Partidul Totul pentru Ţară ca partid de drepta. Cel putin asa stiu eu.

    După părerea lui Titulescu (aratată de V.Stan la CONEXIUNI in 1iulie 2011, vezi inregistrarea intre minutul 26 si 29) faptul ca Sfatul Ţarii a hotarit alipirea la Regatul României în timp ce trupe româneşti erau pe teritoriul Basarabiei-poate fi interpretata ca presiune asupra acestu for de conducere al tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.