Ofer o invitaţie de o zi la UNTOLD Festival. În oricare zi vrei tu…


Astăzi s-a anunţat line-upul pe zile la UNTOLD Festival:

Ce cred că e de subliniat e faptul că s-au pus în vânzare şi bilete de o zi pentru cei ce nu pot ajunge la tot festivalul (click aici pentru detalii).

Eu mi-am ales ziua preferată de la UNTOLD Festival. Asta dacă aş merge la festival doar pentru o zi dar cum nu se va întâmpla asta [insert here emoticon fericit], nu ştiu dacă merită să vă spun preferata mea. Spun doar că o să fac ping-pong între scene până cât totul o să devină out of my head. O să încerc să get wild şi să PATT (party all the time). Iar când nu voi mai putea, o să strig că am o beautifule life! V-aţi prins? 😛

Concurs

E timpul să vă alegeţi şi voi ziua preferată de la UNTOLD Festival. Asta dacă vreţi să câştigaţi o invitaţie de o zi… pentru că începând de acum şi până miercuri, 3 iunie, ora 20:00, puteţi să spuneţi în comentarii la acest articol care este ziua voastă preferată de la UNTOLD Festival şi intraţi în concursul în urma căruia puteţi câştiga o invitaţie de o zi (oricare zi vreţi voi) la festivalul ce va avea loc la Cluj Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2015. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi.

UNTOLD Festival

Deci, să reluăm datele importante:

 • care e ziua ta preferată de la UNTOLD Festival? Poţi vedea la începutul articolului line-upul pe zile
 • răspunde printr-un comentariu la acest articol până în 3 iunie ora 20:00
 • baftă!
 • aşteaptă confirmarea că ai câştigat o invitaţie de o zi la festival
 • felicitări!

Aş prefera să comentaţi cu contul de Facebook pentru a putea lua legătura mai uşor cu voi dar dacă nu vreţi ori nu aveţi cont de Facebook, aveţi grijă să completaţi o adresă de email validă în câmpul de mai jos de la comentarii. 

P.S. Ziua mea preferată e sâmbătă… dacă cumva nu v-aţi dat deja seama.

[LATER EDIT 05.06.2015]

Concursul s-a terminat. Pentru desemnarea câștigătorului a fost folosit sistemul random.org. Acesta este Vlad Vladinski. Felicitări!


69 de comentarii la „Ofer o invitaţie de o zi la UNTOLD Festival. În oricare zi vrei tu…”

 1. Ziua 1, 30 iulie, fara dubii! De ce? Pentru ca fan ATB inca de pe vremea 9 p.m. si ecstasy, imi incep fiecare zi cu Lost Frequencies – Are you with me la maxim, primele iesiri in club pe vremea liceului au fost marcate de Fedde le Grand, Gramatik iti induce o asa stare de iti vine sa-i asculti toata ziua pe repeat si ar mai fi de zis si de restu', dar cred ca sunt motive destule!

 2. Ziua 1! 😀 ma pot razgandi pe parcurs in caz de-s norocoasa? :)) Sunt asa multi si asa faaaini! <3

 3. Ziua 3. Astept cu nerabdare sa il vad pe Armin van Buuren performand live, care in opinia mea e cel mai mare dj si producator al muzicii trance si cea mai cunoscuta figura cand vine vorba de agest gen muzical.

 4. Ii ador pe cei de la Wu-Tang Clan . Pentru mine sunt printre cei mai tari producatori muzicali de pe planta ! Vineri sper sa fiu si eu acolo, sa-i vad, sa-i ascult, sa ii aplaud !

 5. As vrea sa merg la Untold pe 1 August, pentru a-l vedea pe cel mai bun DJ din toate timpurile, Armin van Buuren. De cand am auzit pt prima data A State of Trance, acum 8 ani, perceptia mea despre muzica s-a schimbat total, muzica trance devenind un stil de viata pentru mine. Ceea ce face Armin in spatele platanelor este o arta. Si asta se va vedea pe Cluj Arena pe 1 august.

 6. As vrea sa merg la Untold pe 1 August, pentru a-l vedea pe cel mai bun DJ din toate timpurile, Armin van Buuren. De cand am auzit pt prima data A State of Trance, acum 8 ani, perceptia mea despre muzica s-a schimbat total, muzica trance devenind un stil de viata pentru mine. Ceea ce face Armin in spatele platanelor este o arta. Si asta se va vedea pe Cluj Arena pe 1 august.

 7. Eu de mult am înțeles
  Faptul că îmi place trance,
  Îmi provoacă palpitații
  Și-aș vrea și invitații.

  Vreau la show a treia zi
  Să-mi sără toți creierii,
  Ca pe Armin să-l ascult,
  Să dansez și să tot cânt
  Pân`o să mă doară-n gât.

 8. reau sa merg in prima zi (30 iulie) pentru ca imi doresc sa simt un pic din atmosfera de tomorrowland pe care o sa o aduca Dimitri Vegas&Like Mike.

 9. Avicii is the best . Omul asta are o influenta muzicala foarte mare si e bun domne, e al naibii de bun in ceea ce face, Amazing guy si face un show uimitor. Aleg ziua 2 ( 31 iulie), bineinteles pentru ca vine Avicii, dar si pentru ARONCHUPA si Aqua NAru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.