Ofer o invitaţie de o zi la UNTOLD Festival. În oricare zi vrei tu…

Postat in: 21/05/2015

Astăzi s-a anunţat line-upul pe zile la UNTOLD Festival:

Ce cred că e de subliniat e faptul că s-au pus în vânzare şi bilete de o zi pentru cei ce nu pot ajunge la tot festivalul (click aici pentru detalii).

Eu mi-am ales ziua preferată de la UNTOLD Festival. Asta dacă aş merge la festival doar pentru o zi dar cum nu se va întâmpla asta [insert here emoticon fericit], nu ştiu dacă merită să vă spun preferata mea. Spun doar că o să fac ping-pong între scene până cât totul o să devină out of my head. O să încerc să get wild şi să PATT (party all the time). Iar când nu voi mai putea, o să strig că am o beautifule life! V-aţi prins? 😛

Concurs

E timpul să vă alegeţi şi voi ziua preferată de la UNTOLD Festival. Asta dacă vreţi să câştigaţi o invitaţie de o zi… pentru că începând de acum şi până miercuri, 3 iunie, ora 20:00, puteţi să spuneţi în comentarii la acest articol care este ziua voastă preferată de la UNTOLD Festival şi intraţi în concursul în urma căruia puteţi câştiga o invitaţie de o zi (oricare zi vreţi voi) la festivalul ce va avea loc la Cluj Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2015. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi.

UNTOLD Festival

Deci, să reluăm datele importante:

 • care e ziua ta preferată de la UNTOLD Festival? Poţi vedea la începutul articolului line-upul pe zile
 • răspunde printr-un comentariu la acest articol până în 3 iunie ora 20:00
 • baftă!
 • aşteaptă confirmarea că ai câştigat o invitaţie de o zi la festival
 • felicitări!

Aş prefera să comentaţi cu contul de Facebook pentru a putea lua legătura mai uşor cu voi dar dacă nu vreţi ori nu aveţi cont de Facebook, aveţi grijă să completaţi o adresă de email validă în câmpul de mai jos de la comentarii. 

P.S. Ziua mea preferată e sâmbătă… dacă cumva nu v-aţi dat deja seama.

[LATER EDIT 05.06.2015]

Concursul s-a terminat. Pentru desemnarea câștigătorului a fost folosit sistemul random.org. Acesta este Vlad Vladinski. Felicitări!


69 Responses to “Ofer o invitaţie de o zi la UNTOLD Festival. În oricare zi vrei tu…”

 1. Ioan-Dorin Tipa Răspunde

  Ziua 1, 30 iulie, fara dubii! De ce? Pentru ca fan ATB inca de pe vremea 9 p.m. si ecstasy, imi incep fiecare zi cu Lost Frequencies – Are you with me la maxim, primele iesiri in club pe vremea liceului au fost marcate de Fedde le Grand, Gramatik iti induce o asa stare de iti vine sa-i asculti toata ziua pe repeat si ar mai fi de zis si de restu', dar cred ca sunt motive destule!

 2. Ana Răspunde

  Ziua 1! 😀 ma pot razgandi pe parcurs in caz de-s norocoasa? :)) Sunt asa multi si asa faaaini! <3

 3. Diana Blaga Maria Răspunde

  Avicii e pentru mine senzatia majora de la Untold. Vreau sa vad daca pustiul asta e la fel de tare ca la concertele de pe youtube ! Pe el vreau sa-l vad 🙂

 4. Liana Răspunde

  Ziua mea preferata la Untold este vineri, 31 iulie, pentru Wu Tang Clan si Gentleman.

 5. Ovidiu Constantin Liţiu Răspunde

  Ziua 3. Astept cu nerabdare sa il vad pe Armin van Buuren performand live, care in opinia mea e cel mai mare dj si producator al muzicii trance si cea mai cunoscuta figura cand vine vorba de agest gen muzical.

 6. sever velcherean Răspunde

  2 august ! David Guetta e marfa, rupe scenele oriunde s-ar duce.

 7. Diana Antoneta Răspunde

  Ii ador pe cei de la Wu-Tang Clan . Pentru mine sunt printre cei mai tari producatori muzicali de pe planta ! Vineri sper sa fiu si eu acolo, sa-i vad, sa-i ascult, sa ii aplaud !

 8. Davidescu Radu Răspunde

  Line-up Day 2, 31 July:
  Avicii, Wu-Tang Clan, akua naru, ANDY C, AronChupa, Cazzette, Foreign Beggars, Gentleman, Onra, Suie Paparude and Many More 😀

 9. Andrei-Mihai Lăpădat Răspunde

  As vrea sa merg la Untold pe 1 August, pentru a-l vedea pe cel mai bun DJ din toate timpurile, Armin van Buuren. De cand am auzit pt prima data A State of Trance, acum 8 ani, perceptia mea despre muzica s-a schimbat total, muzica trance devenind un stil de viata pentru mine. Ceea ce face Armin in spatele platanelor este o arta. Si asta se va vedea pe Cluj Arena pe 1 august.

 10. Andrei L Răspunde

  As vrea sa merg la Untold pe 1 August, pentru a-l vedea pe cel mai bun DJ din toate timpurile, Armin van Buuren. De cand am auzit pt prima data A State of Trance, acum 8 ani, perceptia mea despre muzica s-a schimbat total, muzica trance devenind un stil de viata pentru mine. Ceea ce face Armin in spatele platanelor este o arta. Si asta se va vedea pe Cluj Arena pe 1 august.

 11. Raluca Mihalcea Răspunde

  Eu de mult am înțeles
  Faptul că îmi place trance,
  Îmi provoacă palpitații
  Și-aș vrea și invitații.

  Vreau la show a treia zi
  Să-mi sără toți creierii,
  Ca pe Armin să-l ascult,
  Să dansez și să tot cânt
  Pân`o să mă doară-n gât.

 12. Dragomir Diana Răspunde

  reau sa merg in prima zi (30 iulie) pentru ca imi doresc sa simt un pic din atmosfera de tomorrowland pe care o sa o aduca Dimitri Vegas&Like Mike.

 13. Popa Marius Răspunde

  30 iulie Dimitri Vegas Like Mike <3 Lost Frequencies nebunie curata !

 14. Andreea Nistorescu Răspunde

  Avicii is the best . Omul asta are o influenta muzicala foarte mare si e bun domne, e al naibii de bun in ceea ce face, Amazing guy si face un show uimitor. Aleg ziua 2 ( 31 iulie), bineinteles pentru ca vine Avicii, dar si pentru ARONCHUPA si Aqua NAru.

Nu-ti fie frica! Comenteaza: