Bine-înţeles că Sorin Ovidiu Vântu este un pericol public!


Mai mult ca sigur că toţi aţi văzut filmuleţul de mai sus, cenzurat sau necenzurat. Bine-înţeles că bătaia mâncată de fată nu v-a mirat. Nu e nimic ieşit din comun în imaginile astea. Un băiat ce dă ca nebunu cu picioarele în botul fostei iubite. Repet, nimic ieşit din comun. Nimic ieşit din comun nici că trimite fete la curvit prin ţări străine. Total de acord cu faptul că a tăiat în urmă cu doi ani un tip pe tot spatele. Da, există un dosar deschis la parchet pe numele băieţaşului. Dar asta nu înseamnă că e un pericol public. Doar vedem din imagini că el de fapt este un romantic incurabil. Îşi iubeşte pătimaş femeia.
Să fim serioşi, el de ce ar fi un pericol public? Nu este! Tocmai de aia el merită să fie cercatat în stare de libertate, nu este nici câtuşi de puţin pericol public.


2 comentarii la „Bine-înţeles că Sorin Ovidiu Vântu este un pericol public!”

  1. Pacat ca Dumnezeu e prea bland cu jegurile astea. Eu le-as da boli sa nu moara dar nici sa traiasca. Sa chinuie cat mai mult pe pamant, pana s-ar ruga ei sa li se curme viata.

  2. Si cand te gandesti ca daca prinde la furt de caramizi sau fieri vechi pe o persoana anonima, persoana respectiva risca vreo cativa anisori buni de puscarie…

    @Adi: nu dumnezeu e prea bland cu jegruile astea, statul si legea sunt prea blande…pentru ca subsemnatul a stiut sa „unga” rotiile si fundul cui sa pupe…ma iau nervii cand vad animale dinastea (stereotipul cocalarului mafiot de bani gata) care dau in femei ca in sacul de box…asta da demonstratie de mascul alfa: ai putere cu o femeie. Mi se pare o lupta „cinstita” 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.