BMW xDrive Sibiu


Timp de 3 zile o arteră importantă din Sibiu e închisă de cei de la BMW. Până acum niciodată ea nu a fost închisă în totalitate iar atunci când nu se putea circula pe porţiuni din Bdul. Corneliu Coposu se întâmpla ceva acolo, un eveniment, un spectacol unde oamenii se adunau să sărbătorească.

Asta lipseşte celor de la BMW. Au închis juma’ din centrul sibiului pentru ce? Publicul larg nu are acces să testeze ultimele modele BMW, nu s-a invitat nici măcar un şofer priceput care să arate gloatei cât de tari sunt maşinile lor, nu e un spectacol regizat, nimic. Înţeleg că lumea se învârte datorită cunoştinţelor şi că Primăria Sibiu are o relaţie aparte cu BMW dar toată reclama asta se putea masca foarte uşor într-un adevărat eveniment.

Şi, în definitiv, de ce ai testa ultimele modele de maşini cu cel mai inteligent sistem 4×4 în centrul unui oraş, cu 2 km/h, pe loc drept, pe astfalt neted ca-n palmă?


9 comentarii la „BMW xDrive Sibiu”

  1. In sfarsit aflu si eu ce mama naibii se intampla acolo in centru…aseara ma grabeam sa ajung pe nicolae balcescu si pentru ca nu stiam ca b-dul corneliu coposu este inchis am mers pe ruta clasica…mag dumbrava – teatru radu stanca si speram sa ajung la farm 24 prin celebrul pasaj pietonal vis-a-vis de teatru. Nervii mi-au fost intinsi de un gardian care mi-a spus sa ocolesc pana la spital ca sa ajung pe cealalta parte…so credeti voi, pentru ca dupa ce am pierdut contactul vizual cu gardianul respectiv am sarit gardurile si am ajuns la destinatie, cu un ocol de 4-500 m…fuckers!

  2. Naspa rau. Pentru BMW asteptam ceva promovare mai buna. O mana de oameni care sa zgaiau la niste masini… de la 7 m distanta. Adicalea, nu vedeai mai nimic. La un moment dat una dintre ele a tasnit intr-o incercare de cascadorie ratata, si a intrat direct intrun con din acela de semnalizare… Cred ca ideea era sa vedem ce viteza prind si cat de repede franeaza. It sucked. It was soo boring…

  3. baieti nu va suparati , nu a fost organizat evenimentul sa priviti ci pentru a testa , nu de oricine ci de cei care doresc sa cumpere bmw . Evenimentul a fost extraordinar soferii putand duce la limite de viraje masini extraordinare . Am participat si nu pot da decat 10 pentru organizare, pentru sibieni , pentru bmw si pentru staful lor care au organziat totul .

    deci eveimentul a fost nu sa privesti ci sa testezi .

  4. @ rotonib
    a spus cineva altceva?
    intrebarea ramane: de ce ai testa ultimele modele de maşini cu cel mai inteligent sistem 4×4 în centrul unui oraş, cu 2 km/h, pe loc drept, pe astfalt neted ca-n palmă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.