Boicot la benzinarii – 27, 28, 29 oct. 2008


am primit pe mess:
in ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam. S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI,PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii)

1. Sunt aproape sigur ca tot mesajul asta este de fapt unul politic pentru ca se repeta faptul ca guvernul isi bate joc de noi. El chiar isi bate joc de noi dar… sa fim seriosi, daca suntem suparati pe guvern de ce sa boicotam statiile de carburanti? Chiar in textul de mai sus se spune ca pretul mare la benzina/motorina e datorita accizelor, nu a statiilor de carburanti deci… de ce nu se face nimic impotriva guvernului? Simplu – pentru ca lupta politica s-a dezvoltat. Un mesaj ascuns iti intra in creier fara sa sti si nu mai scapi de el.
Deci… ce am invatat astazi? Guvernul isi bate joc de noi!

2. Desi sunt 99,99% ca romanul nu va boicota in viata si in istoria luipe cineva/ceva in masa (pentru ca nu e facut sa actioneze, doar sa se planga la colt de strada), sustin totusi ideea boicotari benzinariilor pe parcusul a trei zile.
P.S. Exista ziua fara masini la nivel mondial si romanului nu-i pasa… cum va reusi oare trei zile sa se plimbe cu pitzipoanca in dreapta fara benzina?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.