Boicotarea afacerilor italieneşti din Sibiu


[Mesaj autocenzurat. De ce?]

Ieri am primit pe messenger o invitaţie la boicotarea tuturor produselor provenite din Italia, ca urmare a căcatului la care suntem supuşi din partea lor.

Think globally, act locally

Ca să se şi simtă boicotul ăsta ar trebui să se acţioneze local, nu doar „uitand” brandurile italieneşti cu renume internaţional care nici nu vor simţi dacă 10 oameni din 10.000 nu vor mai cumpăra produsele lor. În Romania un astfel de boicot nu ţine. Romanii nu sunt uniţi nici atunci cand e vorba să se salveze de la moarte, dapăi în situaţii dinastea care nu-i afectează personal. Un astfel de boicot devine posibil în Romania doar în momentul în care o mare corporaţie sau statul îşi bagă coada. Mesajul boicotului a fost răspandit destul de repede, făcand înconjurul listelor de mess. Totuşi, de ce oare FIAT este mai important să nu fie cumpărat decat Maserati?

Redau mai jos şi mesajul primit pe mess:

Italia in scandalul inceput impotriva noastra nu tine cont ca Romania este a saptea tara ca marime in U.E. si o piata de doua zeci de mii de consumatori pentru firmele italienesti care au avut vanzari record la noi in ultimii ani. Pana vor invata sa faca diferenta intre romanii onesti si tiganii infractori sugeram ca, in forma de protest, sa nu mai cumparam produse italienesti ca Peroni ,Lavazza, Indesit ,Ariston, Ace ,Parmalat, Malizia, Intesa, Martini ,Bacardi, Stefanel,Cellini, SOVER, ALVIERO MARTINI, CERUTTI 1881, GIANFRANCO FERRE, CAVALLI, LAURA BIAGIOTTI, FIAT, ALFA ROMEO, MASERATI. Au parte cam de multe aprecieri pentru cat tupeu au, nu credeti? Daca esti de acord, da mai departe! (un mos italian a violat o fetita de 4 ani , credeti ca a fost mediatizat?nuuuuuuuu!!!

ÎN SPECIAL FIAT!! NU MAI CUMPARATI FIAT!!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.