Boost your travel business on Facebook! Sibiu 2014 (dau 4 bilete gratuite)


Business-urile din turismul românesc trebuie să conştientieze importanţa unei prezenţe active pe Facebook” spune Alex Filip pe pagina de prezentare a cursului ce-l pregăteşte pentru susţinere în 6 iunie la Sibiu. Mai multe informaţii aici: http://eventur.ro/portfolio/boost-your-travel-business-on-facebook-sibiu/

El vrea să îi înveţe pe cei din domeniul turistic (fie ei agenţii, pensiuni, hoteluri, restaurante, rent-a-car etc) cum să integreze eficient Facebookul într-un plan de marketing online şi ca instrument de comunicare la nivel de companie, ce obiective trebuie să-si traseze, cum se construieşte un plan editorial şi cum îşi pot creşte volumul de vânzări în special prin fidelizare.

Toţi cei ce se înscriu pe site (adică aici) primesc 10% reducere dacă scriu codul promoţional „CE MERITA” în câmpul de pe pagina de înscrieri.

Mai mult, ofer 4 locuri gratuite la acest eveniment, astfel:

  • 2 locuri unor studenţi la o facultate din domeniul turismului;
  • 2 locuri unor reprezentanţi de companie fie ele pensiuni sau hoteluri, agenţii de turism, restaurante, rent-a-car etc.

Eventur

Trebuie doar să lăsaţi un comentariu la articolul ăsta spunând de ce vreţi să participaţi la cursul lui Alex Filip (spuneţi şi dacă sunteţi spudenţi sau reprezentaţi o companie). Câştigătorii îi voi anunţa în 5 iunie şi vor fi aleşi prin random.org.

Pentru că locurile sunt limitate, vă sfătuiesc să vă cumpăraţi totuşi biletele de pe site. În cazul în care câştigaţi la acest concurs, vi se vor restitui banii 🙂

Notabil ar mai fi faptul ca niciun business cu profil turistic din Judetul Sibiu nu se afla in topul celor 10 pagini cu cei mai multi fani. Liderul in acest top este Brand Circus cu 144.000 de fani, urmat de Bmx Magazin cu 77.000, Ambient cu 60.000, ARTmania Festival cu 59.000 si Shopping City Sibiu cu 46.000.


4 comentarii la „Boost your travel business on Facebook! Sibiu 2014 (dau 4 bilete gratuite)”

  1. Bună! Sunt studentă în anul II la Geografia Turismului în cadrul univeristății UBB din Cluj și am un blog micuț în care îmi transpun pasiunea pentru turism (și nu numai). Evenimentul astfel mi-e super relevant pentru ceea ce încerc să fac, așteptându-mă să-mi ofere un input în a face lucrurile să meargă mai bine. 🙂

  2. Salutare, reprezint o companie cu un portofoliu de hoteluri si restaurante si vreau sa particip la acest seminar pentru a afla noi metode de interactiune cu clientii nostri, trucuri pentru fidelizare, sa-mi consolidez cunostiintele cu privire la planul editorial pe facebook si pentru am incerca sa maresc ROI si awarness in Social media:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.