BRD captureaza carduri !


Un bancomat BRD mi-a capturat cardul. Fara sa-mi spuna ca-s fi prost, ca am introdus PIN-ul gresit, fara sa-mi spuna ca nu-i place de mine asa ca vrea sa ma puna pe drumuri, fara sa-mi spuna nimic.

Daca stau acum sa ma gandesc bine, s-ar putea sa fi introdus PIN-ul gresit dar de aici pana la a-mi captura ‘din prima’ cardul, fara nici o avertizare, nici macar fara a doua sansa mi se pare aiurea. Ce se intampla atunci cand tastez gresit din graba? Fiind grabit trebuie sa mai astept o saptamana sa mi-l recuperez? Situatia devine mai grava daca patesc asta intr-un loc in care nu exista banci. Sau in weekend, atunci cand acestea nu sunt deschise. Raman departe de casa nevoit sa dorm prin gari, fara nici un ban.

Sun curios in cat timp imi voi recupera cardul si mai ales daca asta este o noua solutie BRD de a trage comisoane de pe pielea clientilor.

P.S. Acum mi-a spus Diana ca si ea a patit ieri la fel, la acelasi bancomat de pe Bdul Victoriei (de la Universitatea Lucian Blaga) doar ca i-a dat doua capace bancomatului si a mai introdus o data PIN-ul asa ca, de frica probabil, i-a dat cardul inapoi.

Un comentariu la „BRD captureaza carduri !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.