Rață cu ceapă la cuptor:
După ploile din ultima vreme s-or cam uplut toate șanțurile cu apă așă ca nu ar fi mare lucru ca prin fața casei vă treacă un stol de rațe. Poate vreuna se va rătăci prin oala vostră aşa că ar fi păcat să nu ştiţi ce să faceţi cu ea, să o încălziți puţin.
Când vine vorba de rețete cu rață, clasica abordare este să folosim exotica portocală așa că noi ne-am gândit la o abordarea mai exotică de atât aşa că folosim neaoșa ceapă.
Găsiți pe Fusion Cooking ce mai e nevoie pe lângă rață și ceapă.
Prăjitură cu cremă de ciocolată pufoasă:
Și dacă tot a fost o delicatesă ca fel principal, e obligatoriu să ne răsfățăm și la desert. Pentru pufoșenia asta de prăjitură care are gust de înghețată nu prea rece e nevoie așa:
Pentru blat:
- 3 ouă mari
- 4 linguri de zahăr pudră
- 6 linguri de făină
- 2 lingură de cacao
- esenţă de rom
Crema și modul de îmbinare găsiţi AICI.