Bunicul meu a fost înşelat.


Ăsta poate să fie titlul multor articole pentru că nişte oameni deştepţi au găsit metoda prin care scot din casă vârstnicii săraci doritori de un câştig în plus.

Conform Ora de Sibiu, reţeta e simplă: Life Line Promotion Braşov trimite scrisori acasă la bunicii noştri prin care îi anunţă că primesc un cadou de 300 lei. Ca să fie mai credibili, îi şi sună ca să îi convingă. Normal că cel puţin 50% dintre cei sunaţi vor merge să-şi ridice premiul iar acolo se trezesc închişi într-o încăpere şi înnebuniţi de cap cu prezentarea unor produse fantomă despre care organizatorii spun că sunt Zepter (deşi nu sunt… vezi filmuleţul de mai jos) până când sunt convinşi să le cumpere cu preţuri muuult mai mari decât costă ele în realitate. După ce au cumpărat produsele şi ajung acasă, evident că-şi dau seama că au fost prostiţi dar deja e prea târziu.

Cei ce au fost deja la prezentarea de produse spun că ar fi bine să vă ţineţi bunicii acasă şi să le spuneţi din timp că astfel de prezentări de produse marca Life Line Promotion nu-i îmbogăţeşte peste noapte. Din contră.


Filmare făcută cu camera ascunsă de Ora de Sibiu.


7 comentarii la „Bunicul meu a fost înşelat.”

  1. am auzit si la noi in familie despre astia care suna oamenii si le zic ca au castigat nush ce cadou …dar i-am pus in garda sa nu creada prostiile lor…

  2. exact acelasi lucru l-am patit si eu astazi..am fost sunata in urma cu o saptamana pe numarul de fix, sa particip la unconcurs care presupunea trei intrebari.Fiind foarte grabita, am incercat sa ma sustrag intrebarillor de la telefon, asta dupa ce am intrebat de undeee pana undeee numarul meu de fix a fost selectat pentru acest „concurs„. Bun.Primesc o scrisoare in posta cum ca in urma celor trei intrebari, am castigat un produs de 300 ron si sunt invitata sa merg sa-l ridic. Arunc invitatia, fiind convinsa ca este vorba de o teapa, ca mai apoi sa primesc un alt telefon prin care sa confirm participarea la restaurantul Grand Royal, joi,4 iulie, de la ora 08.50. Bun…din nou. Intreb…„dar cu ce am contribuit eu la acest concurs de am castigat nu stiu ce premiu„?Pai sa vedeti…ca a-ti castigat si sunteti rugata sa veniti si bla bla….prostia mea, chiar m-am dus:))si aiciiiiiiiiiii….„ne pare rau dar nu puteti intra ca nu aveti 30 de ani„!:))Serios!!!!Bun, asta sa-mi fie invatatura de mine!Cu escrociiiiii sa nu te pui!

  3. Fix asa am patit eu azi, 23 sept 14 la Continental. M-am dus cu bunica. La intrare mi-au spus ca NU AM VOIE sa intru. Sunt prea tanara. I-am tinerelului manelo- gelat de la intrare in hol spus ca poate vreau sa stiu si eu. Nu, pentru tineri au si prezentari, dar nu azi. Plus, la telefon au avertizat-o pe bunica sa aiba si buletinul la ea. Ha? Pen’ce bibicule? Am urcat in sala unde iar m-au data afara. Ce treburi mistice se intampla acolo :)? Sala era plina de batranei naivi, care pentru cadoul promis la telefon vor sta 3-4 ore. Masa usor de manipulat. Excrocii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.