Cabron in Resident… la Sibiu. Primii 25 comentatori primesc bilete din partea casei.


Îl ştiţi pe Cabron? Cântă în melodia aia cu Apa, apa, apa, Yeah la la la la la la la… a lui Loredana, melodia „Arată-le la toţi” iar ieri a lansat videoclipul oficial la „Iarna pe val”.

Chiar de 1 martie vine la Sibiu, cândva sub clar de lună, în Resident Society Club. Iar eu, aşa darnic cum mă ştiţi :D, vă dau bilete ca să mergeţi gratis la concert (altfel vă costă 15 lei ca masculi şi 10 lei ca femei). Primii 25 de comentatori primesc câte un bilet de o persoană la concertul Cabron de vineri. Pentru că doar peste câteva ore începe concertul, vă recomand să comentaţi cu contul de Facebook sau scrieţi-vă numele întreg şi o adresă de mail validă ca să nu vă treziţi că aflaţi c-aţi câştigat după ce concertul se va termina.

Hai… spor la comentat.

De martisor, Resident Society Club ti-a pregatit distractie, multe surprize si un super concert LIVE. Dupa lansarea hiturilor de succes IARNA PE VAL, APA si ARATĂ-LE LA TOŢI, Vineri, 1 Martie suntem pe val cu Cabron . Beautiful people, Great Events . Rezervari: 0741.141.611.


11 comentarii la „Cabron in Resident… la Sibiu. Primii 25 comentatori primesc bilete din partea casei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.