Cabron in Resident… la Sibiu. Primii 25 comentatori primesc bilete din partea casei.

Postat in: 28/02/2013

Îl ştiţi pe Cabron? Cântă în melodia aia cu Apa, apa, apa, Yeah la la la la la la la… a lui Loredana, melodia „Arată-le la toţi” iar ieri a lansat videoclipul oficial la „Iarna pe val”.

Chiar de 1 martie vine la Sibiu, cândva sub clar de lună, în Resident Society Club. Iar eu, aşa darnic cum mă ştiţi :D, vă dau bilete ca să mergeţi gratis la concert (altfel vă costă 15 lei ca masculi şi 10 lei ca femei). Primii 25 de comentatori primesc câte un bilet de o persoană la concertul Cabron de vineri. Pentru că doar peste câteva ore începe concertul, vă recomand să comentaţi cu contul de Facebook sau scrieţi-vă numele întreg şi o adresă de mail validă ca să nu vă treziţi că aflaţi c-aţi câştigat după ce concertul se va termina.

Hai… spor la comentat.

De martisor, Resident Society Club ti-a pregatit distractie, multe surprize si un super concert LIVE. Dupa lansarea hiturilor de succes IARNA PE VAL, APA si ARATĂ-LE LA TOŢI, Vineri, 1 Martie suntem pe val cu Cabron . Beautiful people, Great Events . Rezervari: 0741.141.611.


11 Responses to “Cabron in Resident… la Sibiu. Primii 25 comentatori primesc bilete din partea casei.”

Nu-ti fie frica! Comenteaza: