˅ PROIECTE

Print Friendly and PDF
Articole despre proiecte:

Întotdeauna mi-a plăcut să fac parte din „pâine”, să mă implic în dezvoltarea sociatăţii şi să muncesc cu drag şi voluntar, dacă simţeam că merită.

Încă din şcoala generală am realizat voluntar diverse site-uri pentru promovarea unor acţiuni, chiar dacă habar nu aveam cu ce se mănâncă asta. Am fost autodidact şi am reuşit să finalizez cu succes orice mi-am pus în cap.

Am promovat constant, timp de câţiva ani, libera exprimare, egalitatea de gen şi antirasismul. Am organizat evenimente unde au fost invitaţi refugiaţi din Congo şi Irak, o expoziţie internaţională de afişe ce avea şi o secţiune de afişe realizate de copii de generală din Sibiu.

Am ajutat la lansarea câtorva formaţii româneşti, cu ajutorul unui site realizat de mine care acum are aproape 1000 de membri. Am fost promotorul realizării unei reţele de concerte punk-rock în toată România. Am iniţiat şi implementat o campanie de distribuire a melodiilor formaţiei Haos din Timişoara, răspândind gratuit în toată ţara peste 500 de CD-uri. Până atunci doar prietenii apropiaţi ai trupei aveau acces la ele.

Timp de câţiva ani am fost organizator a „Universităţii de Vară” de la Sibiu, eveniment internaţional de arhitectură şi restaurare. Am realizat primul site al evenimentului şi într-un final am fost ales în Consiliul de Conducere al asociaţiei organizatoare.

Am fost ales şi reales, de la înfiinţare până în ziua de azi, în Consiliul de Conducere al asociaţiei „Al 6-lea jucător” Sibiu. Toate campaniile de imagine ale fanilor CSU Sibiu au fost realizate de mine, fiind şi PR-ul asociaţiei. Am iniţiat o campanie de realizare de terenuri de baschet în Sibiu. Deşi am strâns peste 1000 de semnături în urma unei petiţii, proiectul nu a avut nici un sprijin din partea Primăriei. Cu ajutorul colegilor am mai realizat numeroase campanii „Promovarea Baschetului în Şcoli” şi un record mondial certificat de World Records Academy, „Peste 72 ore de baschet. Marea Provocare!„, atunci când s-a jucat baschet timp de 80 de ore non-stop.

Am fost promotorul, în Sibiu, a evenimentului „Masa Critică„. Pentru primele evenimente a fost nevoie de o mobilizare a sibienilor. Acum, după jumătate de an, întâlnirea din ultima zi de vineri a fiecărei luni (ora 18:00 în Piaţa Mică) pentru o plimbare în masă cu bicicletele, a devenit o obişnuinţă pentru mai mult de 100 de biciclişti.

La sfârşitul lui 2009 am primit premiul „Bloggerul care a mobilizat comunitatea”, pentru contribuţia la dezvoltarea voluntariatului în 2009, în judeţul Sibiu, premiu acordat de către asociaţia Colors şi Direcţia Generală pentru Tineret Sibiu, în cadrul evenimentului „Gala pentru SuperVoluntari”.

Au mai fost numeroase proiecte mici dar şi unele la care am muncit de mi-au sărit capacele. Cele mai mari şi reprezentative au fiecare o pagină personală, ca subcategorie la „Proiecte”, în meniul principal.

Un comentariu la „˅ PROIECTE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.