Tag the Flag

Print Friendly and PDF
Tag the Flag este un eveniment-concurs ce urmăreşte identificarea şi promovarea locurilor şi evenimentelor mai puţin cunoscute şi stabilirea relaţiilor dintre bloggeri.

Fiecare echipă este formată dintr-un blogger şi un coechipier ales dintre cititorii blogului propriu, fie că acesta îi este prieten apropiat, amic sau doar cu ocazia asta îl cunoaşte pentru prima oară. Bloggerul trebuie să-şi aleagă cu atenţie coechipierul pentru că la finish vor ajunge doar echipele care reuşesc să treacă peste toate probele din concurs în timpul maxim stabilit (4h.).

O echipă este preferabil să îndeplinească cât mai multe aptitudini necesare rezolvării probelor (cel puţin un membru/echipă să aibă carnet de conducere cat. B, să ştie să meargă pe bicicletă, să nu-i fie rău de înălţime, să ştie să înoate etc).

Probele nu se cunoasc în prealabil, ele sunt descoperite pe parcursul concursului şi trebuiesc rezolvate fără ajutorul telefoanelor şi informaţiilor online.  Echipele pleacă de la Start fără nici un ban în buzunar. Terminarea unor probe are ca recompensă bani sau posibilitatea de a folosi un vehicul (bicicletă, atv, autobuz, taxi sau maşină). Echipele au posibilitatea de a primi ajutorul oamenilor de pe stradă. După fiecare probă rezolvată, echipelor le este înmânat (sau îl descoperă singure) un plic sigilat în care stă scris un indiciu pentru a ajunge la următoarea probă.

Concursul este împărţit în 3 etape iar la terminarea fiecăreia, echipele trebuie să tag-uiască un steag aflat la pit-stop. Netag-uirea steagului duce la primirea unui timp de penalizare. În urma fiecărei etape se va stabili un clasament care va putea fi baza clasamentului final.

Pe parcursul traseului există probe ajutătoare, probe obligatorii si probe opţionale în urma cărora echipele vor găsi elemente şi instrumente utile pentru rezolvarea următoarelor probe (hartă, busolă, bani, lanternă etc). Este la alegerea fiecărei echipe dacă va „pierde timpul” rezolvându-le sau merge mai departe riscând în felul ăsta să nu poată rezolva diverse probe. Echipele se pot întoarce să rezolve proba ajutătoare din etapa în care concurează la momentul respectiv. Dar în felul ăsta timpul trece în defavoarea lor.

Participanţi ediţia 1 – Sibiu, 25 iunie 2011:

Sibiu – Miruna, Pancu, Raluca;
Mediaş – Feri;
Hunedoara – Sebi, Denisa;
Alba-Iulia – Marius, George;
Bucureşti: Mugur.

Organizatori Tag the Flag Sibiu: Tudor, Monica şi Rareş.

Parteneri: punctedeinteres.ro, www.TiparesteAcasa.ro, Music Pub Sibiu, Sibiu Media Center, Lucas Super Sandwich. Proiect susţinut de Primăria Municipiului Sibiu. Premii oferite de punctedeinteres.ro şi WayteQ.

Participanţi ediţia 2, Târgul de Crăciun Sibiu – 23 dec. 2011

Conducătorii celor 6 echipe au fost: Adi (locul 1); Teodora (locul 2); Vlad (locul 3); Diana (locul 4); Pancu (locul 5); Rareş (locul 6)

19 comentarii la „Tag the Flag”

  1. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » Etichetează steagu’ 2011
  2. Salut!

    Am tinut discursul despre punctedeinteres.ro in Music Pub la finalul concursului. Imi poti trimite, te rog, un mail cu probleme ca am de organizat un concurs similar si as vrea niste idei daca se poate.

    O seara buna in continuare!
    Bogdan Voicu

  3. Pingback: Blogger de Sibiu |
  4. Pingback: Anunt « Lisan al-gaib

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.