Când nevasta nu-i acasă… nu am ce mânca


Îmi place să gătesc şi în general sunt un gurmand dar nu suport de niciun fel să-mi fac sanvişuri şi pacheţele şi mai mult nu suport să mănânc sanvişurile făcute de mine. Aşa că atunci când nu e Diana să-mi pună ceva de halit la birou, mor de foame.

De fiecare dată când păţesc asta sunt obligat să caut pe net pe cineva să-mi aducă de mâncare. Şi am de căutat! Majoritatea restaurantelor şi pizzeriilor au transport gratuit… în V. Aaron (nu ştiu cum de s-au găsit toate acolo) sau pentru comenzi peste 30-50 lei. Păi ce pot să mănânc eu de banii ăştia? Mi-am mai luat odată tot felul de salate şi deserturi extra, doar pentru a-mi aduce gratuit mâncarea, dar cu jumate din ele s-a distrat câinele, nu eu. Aşa că varianta asta pică. În Sibiu taximetriştii fac comisioane… aş putea să comand prin taxi. Dar aşa ajung să plătesc 25 lei pentru o porţie de paste.

Astăzi aşa o foame am avut în mine încât mi-am comandat mâncare de la hoţii Pizza Hot (da, hOt, nu hUt). Şi eu am nişte principii totuşi… în mod normal nici nu aş fi gustat mâncare de la ei doar pentru că au furat un nume, un renume, o istorie, o faimă şi multe denumiri din meniu. În plus, se mai şi laudă cu asta. Şi totuşi, nenorocita asta de foame mă obligă să fac lucruri necugetate 🙂


2 comentarii la „Când nevasta nu-i acasă… nu am ce mânca”

 1. Postul asta mi-aduce aminte de un banc.
  ***
  Bula la masa. Desface sandvisul pus de nevasta, se uita in el, stramba din nas:
  – Pfooaii, marmelada, nu-mi place.
  Si-l arunca la gunoi.
  A doua zi, la fel.
  A treia zi…il arunca direct la gunoi!
  – Mai Bula, ce faci?!? Nici macar nu te uiti cu ce e sandvisul? Il arunci asa, direct?
  – Nu ma uit fiindca eu l-am facut.
  ***
  :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.