Caracteristici zodiacale – gemeni


M-am obişnuit ca la începutul fiecărui an să fiu asaltat de predicţii pentru anul ce a început. Diana citeşte destul de mult pe teme zodiacale aşa că ajung şi pe la urechile mele tot mai multe texte de genul ăsta.

Caracteristicile în care m-am regăsit cel mai mult le-am găsit aici.

Dacă mă cunoşti personal şi te-ai mirat:

    • de cât de ciudat sunt pentru că nu vorbesc mai deloc dar stau cuminţel şi ascult tot;
    • că nu schiţez niciodată mulţumirea;
    • că de multe ori te repezesc şi te întrerup pentru a termina mai repede propoziţia…

citeşte mai jos caracteristicile zodiei gemeni şi poate o să înţelegi de ce toate astea. Ca de obicei, mi se pare plictisitor bla-blaul aşa că am bold-uit ideile principale din sumarul de mai jos:

Faptele percepute in forma neprelucrata sunt hrana de baza a gemenilor, nu interpretarea lor. Gemenii isi doresc doar sa vada, sa fie martorii celor ce se petrec in lume. Ideile si intelegerea nascute o data cu acestea nu sunt esentiale.

Gemenii considera previzibilul si plictiseala pacate de neiertat.

Gemenii au raspunsul la intrebare. In contextul unei harti natale dure, directe, ei pot intrerupe vorbele celorlalti, terminand frazele in locul lor. Sunt tacuti, ne dau impresia ca sunt fascinati de ideile noastre. Dar gandurile au pornit-o mai departe in galop. Desi ne privesc in ochi si ne aproba, nu sunt atenti la ce vorbim. Au stabilit deja ce urmeaza sa spunem si acum sunt mai preocupati sa ne studieze forma nasului, gandindu-se ca le aduce aminte de nasul cuiva pe care nu l-au mai vazut din liceu.

A absorbi totul ca un burete. Aceasta este strategia Gemenilor. Vorbitul le este folositor numai daca accelereaza acest proces.

Vitalitatea este si ea o resursa a Gemenilor. Curiozitatea lor ii stimuleaza mereu. Sunt atatea de vazut. Atatea de aflat. Putine alte semne traiesc atat de neobosit, dorm atat de putin. Celor care traiesc trei vieti in timpul unei singure existente nu le mai ramane timp pentru a lenevi.

In forma sa cea mai pura, zodia Gemenilor nu implica opinii personale. E pur si simplu observatie, reflectand totul ca o oglinda, fara analiza. Neincrezatori in marile scheme, in Adevarurile primare, Gemenii asambleaza la un loc indiciile, ezitand intotdeauna sa traga concluzii premature. Intuitia le spune ca orice poate fi dovedit cu fapte.

Gemenii trebuie sa acumuleze experienta, sa lase miracolul lumii sa actioneze direct asupra inimii lor. Nu incape loc pentru automultumire, pentru opinii dogmatice care sa-i tina la adapost de haos si de misterele vietii. Datorita curiozitatii insatiabile, ei pot sa-si umple intreaga viata cu experimente. Dar calul pe care-l calaresc este salbatic. Ii poate duce spre orizonturi indepartate sau ii poate roti in cerc inchis. Epitaful multor Gemeni a fost “Multa tactica fara strategie”. Concluzia ar fi aceasta: calul are nevoie de un calaret.

Deci… care-i călăreţul meu? 🙂


3 comentarii la „Caracteristici zodiacale – gemeni”

  1. Sunt geaman si cred ca tine de individ mai mult decat de zodie. Adica eu as pune bold pe alte caracteristici decat cele regasite de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.