Care-i faza cu pozatul poponeţului?


Am vrut să fiu drăguţ şi să folosesc un titlu jucăuş şi totodată atrăgător. Sunt conştient că poponeţ nu e tocmai cuvântul potrivit pentru nişte dosuri celulitoase dar esenţa întrebării rămâne aceeaşi:

Ce aveţi voi, femeile, de vă ridicaţi funduleţul ca pisica coada atunci când simţiţi miros de blitz? De ce vă întoarceţi mai mereu cu spatele când vi se fac poze? Care e logica? Există vreuna?


12 comentarii la „Care-i faza cu pozatul poponeţului?”

 1. Pai conform unora dintre pozele puse 'ca dovada' e clar ca acea regiune nu poate fi evitata… pentru ca predomina, invadeaza lentila 🙂 si evident ca 'barbatii e porci' si numai la 'poponeturi' se uita… in aceeasi majoritate de cazuri nevand incotro, neavand ce altceva sa vada…
  M-a binedispus poza cu hartia igienica pe tocul aleia. Cat despre poza fetitei, e problema adultului care a facut poza si mai presus ca a facut-o publica 🙁

 2. Unele femei fac asta din acelasi motiv pentru care unii barbati isi fac poze aratandu-si musculatura bratelor. Sunt aspecte care sunt…de dorit la indivizi.

 3. Trebuie sa cauti in preistorie….sa vezi comportamentul uman de atunci, nu se punea prea mult accent pe figura….si dosul era cel mai puternic stimulent sexual…..simbol al fertilitatii:)))

 4. Tudor, tu n-ai auzit niciodată de „ai de capu’ meu ce fund are aia”? Despre ce vorbim.

  Fetili știu măi băieti și li trebuie ficiorilor, șâ unili îl dau din start, ca sâ treacă di prima barierâ, mai lejer.

  Dzâc.

 5. In urma cu v’o 3 ani am facut cadou o bicicleta. In manualul cu instructiuni (i-am dat si d-asta 😀 ) am scris, printre altele: „Daca gandesti cu capul, ia o casca. Daca gandesti cu curu’ (scuzati cuvantul ), nu ai nevoie de casca”.
  Probabil „fetili” respective folosesc la gandit altceva decat cu…pardon capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.