Câştigă bani din blog cu Adsense… Not!


Abia aştept să scap de reclamele astea de 2 bani de pe blog, via Adsense (Ads by Google – Anunţuri Google). Primesc imediat (sper) primul cec de 70 euro şi nu mai vreau să aud după aia de Adsense. Dacă ai un blog scris în română chiar nu merită! Banii primiţi de la firmele româneşti sunt aproape inexistenţi şi mai sunt şi puţine reclame, repetându-se de mult prea multe ori. Într-o lună de zile dacă văd 10 reclame diferite e bine. Din cauza asta normal că nici clickurile pe ele nu sunt multe. Doar cine intră pe acelaşi site-reclamă de 10 ori consecutiv? Pentru ce să intri?

Abia la peste 200 de afişări a reclamelor pe blogul meu în sfârşit un vizitator click-uieşte pe una. Şi după cum se vede în imaginea de mai sus, media sumelor primite pentru fiecare click e de 0,06 euro. Păi ce bani sunt ăia? Firmele câştigă enorm cu atâtea afişări, Google nu mai vorbesc… câştigă foarte enorm şi pentru aia mie îmi dau un amărât de 6 cenţi.

Halal de ei… după primul cec scăpaţi de reclamele de genul ăsta de pe blog la mine.


4 comentarii la „Câştigă bani din blog cu Adsense… Not!”

 1. eu am doar trafic romanesc. pe nisa mea (jocuri, divertisment) cam tot aia e media si pe-afara.

  dupa cum stii reclamele de la google apar in functie de nisa siteului.
  Daca scrii despre medicina, forex, etc. ai sanse sa iei si peste 1$/click. asta afara. la noi apar aceleasi reclame prost platite. 🙂

 2. @Pancu
  daca ai trafic mare si multe site-uri (asa cum ai tu), unele chiar in engleza, poate merita pentru ca lunar poti strange ceva banuti.
  care e diferenta de bani primiti pentru click la reclamele straine fata de cele romanesti?

 3. Fiecare publisher din reteaua AdSense primeste 68% din suma investita de catre firma respectiva pentru care tu ai luat un click. (procent oficial.)

  Asadar, firmele/serviciile/website-urile din Romania nu investesc atat pe cat noi sa castigam bine, castigam decent pe anumite nise. Afara este o cu totul alta poveste. Ce a spus Pancu cu 1$/click se intampla des la micro-nisele, nisele mari cu o concurenta saturata gen health, travel si multe altele media per click poate fi undeva si la $0.40 . In fine, povestea este lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.