Castigatorii Romanii au talent


Semifinala 3 de la Romanii au talent a adus pe scena participanti doar unul si unul. Cu siguranta de data asta ar fi trebuit sa castige si sa fie in finala mai mult de 3. Dar nu-i nimic, bine ca au castigat si vom vedea in finala invartitea.

Cine a castigat Romanii au talent? Cine este in finala?

Stefan Florescu – jonglerii cu mingea

Cosmin Agache – beatbox

Rebeca Neacsu – voce


5 comentarii la „Castigatorii Romanii au talent”

  1. @ astamicu
    da… i-a ajutat mult andi moisescu cand a insistat sa aminteasca ca si-a vandut bicicleta ptr a ajunge la preselectie. i-a impiedicat rau pe cei de la DFC, preferatii lui (si ai mei). altfel nu prea vad de ce a fost baiatul cu mingea cel mai votat.

  2. am auzit ca o sa castige Romanii au talent, concurentul cu cea mai mare nevoie de bani. deci voturile nu prea conteaza ….

  3. Voturile se dau ca la Eurovision. Pe prietenii si afinitati.Botosenenii au votat in prostie. Acum, sa fim seriosi, daca cel cu beatbox merita sa mearga in finala, jonglerul nu a fost votat pentru talent. Chiar daca putem spune ca are talent, au fost altii cu adevarat mai talentati. Iar Rebeca Neacsu pe mine nu m-a impresionat. Stie sa cante dar nu mi-a transmis nimic, cu atat mai mult cu cat a ales o melodie care, in mod normal, trebuie sa te impresioneze cand o asculti. Pe asta s-a si bazat dar cred ca orice fetita cu ureche muzicala care repeta de zece ori o canta la fel. Un „talent” trebuie sa interpreteze nu sa cante si sa-ti transmita un sentiment, o stare. Sau macar sa fi avut un timbru al vocii deosebit.
    Este foarte greu, daca nu imposibil, de ierarhizat un cantaret, un jongler, un gimnast, un iluzionist, un dansator, etc., etc.
    Deci totul se rezuma la cati prieteni ai sau cat de mult se mobilizeaza o comunitate sa-si aleaga concitadinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.