Cât muncesc eu vs. ele – #vizitainHD


Vorbeam cu colega Ioana despre orele noastre de muncă și cum ieri am plecat la ora 7:00 de acasă și m-am întors de la birou la 21:30. Asta însemnând 14 ore de muncă considerând că 30 de minute am avut pauză de masă. Și mi s-a părut exagerat de mult.

Dar apoi mi-am adus aminte de fetele astea de la lotul olimpic de gimnastică de la Deva și parcă, parcă 14 ore de muncă la 30 și ceva de ani nu mai par așa multe față de cât muncesc ele la doar 14 ani. Le-am urmărit muncind disciplinat preț de jumătate de oră și am ascultat poveștile antrenoarei despre copilele ce se antrenează câte 6 ore pe zi, zi de zi, doar duminica având-o liberă.

Drept vă spun că eu dacă aș avea o fată nu aș da-o la gimnastică. Nu pentru că nu ar fi un sport frumoas dar, știți voi, eu am avut copilărie cu joacă în fața blocului și cam așa aș vrea să crească și copiii mei. În plus, la câtă muncă depun fetele astea pentru a reprezenta România în toată lumea, cosider că sunt prea sărace (ele și gimnastica în general) pentru a depune atâta sacrificiu.

Eu am avut privilegiul unic de a le vedea pe fete la antrenament. Până la noi, nimeni nu s-a apropiat de ele așa mult pentru a le urmări. Dar nu vă îngrijorați, dacă vreți să știți mai multe informații despre Colegiul Național Sportiv „Cetate” Deva, vizitați www.cnscetatedeva.ro. Poate vă conving să le faceți o donație…

Lotul olimpic de gimnastica deva_01 Lotul olimpic de gimnastica deva_02 Lotul olimpic de gimnastica deva_03 Lotul olimpic de gimnastica deva_04 Lotul olimpic de gimnastica deva_05 Lotul olimpic de gimnastica deva_06 Lotul olimpic de gimnastica deva_07 Lotul olimpic de gimnastica deva_08 Lotul olimpic de gimnastica deva_09 Lotul olimpic de gimnastica deva_10 Lotul olimpic de gimnastica deva_11 Lotul olimpic de gimnastica deva_12 Lotul olimpic de gimnastica deva_13 Lotul olimpic de gimnastica deva_14 Lotul olimpic de gimnastica deva_15

Vizită în HD” 2015 este un eveniment organizat de DenisaSebastian Bârgău şi Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de Fermele AdoGourmetgiftAquaSaraHotel Sarmis DevaAeroclubul Deva şi este susţinut de Primăria Oraşului Simeriaşi Primăria Oraşului Deva.


3 comentarii la „Cât muncesc eu vs. ele – #vizitainHD”

  1. Una dintre ele este din Navodari, o stiu ca am lucrat cu sora ei. Imi imaginez cat de greu ii este sa fie atat de departe de casa si sa munceasca atat de mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.