Câte vieţi are o pisică?


În copilărie am avut o pisică gri metalizat cu ochi albaştri. Am impresia că aia a fost cea mai frumoasă pisică din lume.

Dormeam cu ea, mâncam cu ea, mergeam la baie cu ea. Până când a crescut destul de mare pentru a explora grădinile vecinilor şi copacii din curte. Am lăsat-o o primă zi afară din casă şi a dispărut. Mi-am compus în cap tot felul de scenarii frumoase cu ea pe-o plajă, bine hrănită de alţi stăpâni. Asta până am găsit-o după 2 săptămâni sub capota maşinii din curte, prăjită şi moartă probabil de foame. S-a refugiat acolo de frica câinilor. Pisica mea gri a avut o singură viaţă şi aia mult prea scurtă.

În schimb, am acum în curte o pisică neagră cu (din câte am numărat) mai mult de 9 vieţi. A supravieţuit după căzături de la 10m. şi după ce-a stat o zi întreagă cocoţată pe casă într-o caniculă moleşitoare. A supravieţuit până şi repetatelor crime împotriva florilor nevesti-mii. Azi-noapte a repetat experienţa cu florile Dianei, făcându-şi culcuş pe ele şi bătucindu-le bine. Dacă trece cu bine şi ziua de azi o pot considera cu uşurinţă eroina mea 🙂


6 comentarii la „Câte vieţi are o pisică?”

  1. Avea o prietena pe pagina ei o poza cu o pisica dormind in ghiveci, dar n-am reusit sa mai dau de ea. Pacat, ca era tare conforma cu commentul tau :))

  2. :))) cleo eroina! Are nenumarate vieti ptr ca e mult prea rasfatata de toti vecinii . Bravo!

  3. am un pisoi care a fost calcat de masina !! cand am fost la fata locului nu mai misca … dar toata lumea spunea ca sa i schimb locu si va invia in ceva timp nu stiu cum dar sunt cazuri reale .. la momentu de fata am fost tare socat nu am stiut ce sa fac cu ea … asa ca iam dato la soacra mea .. si a puso intr`o cutie de carton si a puso in gunoi sau langa gunoi .. cu toate ca e iarna .. in cutia aia de carton nu e frig in caz ca pisica poate invia .. ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi raspunda la asemenea intrebare … cu toate ca mi`a calcato masina in data de 13 si pana azi nu am gasito am cautato la gunoi … ca vreau sa ma conving daca a inviat .. dar as vrea sa platesc 100 , 200 de euro la cei de la gunoi .. in caz ca mi`o gaseste la groapa de gunoi sau o aud ca miorlaie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.