Câteva zile de blogging


Următoarele zile vor fi destinate aproape 100% bloggingului (şi unui examen care nu are legătura cu blogul). Şi care-i scofala? probabil se întreabă unii dintre voi, pe bună deptate. Doar că zilele astea despre care vorbesc sunt destinate bloggingului în offline.

  • Astăzi mai pe seară am fost invitat de Romtelecom la evenimentul de lansare a comunităţii bloggerilor din Romania, Blogoree.ro. Se anunţă o seară lungă, cu 5 sesiuni de discuţii despre importanţa şi beneficiile de a face parte dintr-o comunitate de bloggeri.
  • Vineri o să fiu la conferinţa anuală despre social media ce a ajuns la a patra ediţie. Despre Webstock este vorba, evident. Programul şi vorbitorii cred că ar atrag pe oricine implicat cât de cât în social media. O să vă ţin la curent cu noutăţile şi discuţiile de acolo.
  • Iar sâmbătă, la invitaţia Corinei Georgescu, o să fac un tur al oraşului, la Prin Bucureştiul Meu Reloaded. Abia aştept să mă şi să vă conving că am avut dreptate atunci când am inclus Bucureştiul pe locul 2 în top 10 destinaţii din România care trebuie neapărat amenajate pentru a putea fi vizitate la adevărata valoare, pentru că este un loc splendid. Vreau să văd partea frumoasă şi foarte frumoasă a capitalei pentru că de fiecare dată când am ajuns acolo timpul mi-a permis să vizitez mai mult intersecţiile şi ambuteiajele din oraş. Şi ce mi-aş putea dori mai mult decât un tur cu ghidaj specializat?

Ca de obicei, info live pe Twitter.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.