Câţi bani se câştigă din Google ASense?


Răspunsul cel mai simplu şi rapid la întrebarea câţi bani se câştigă din Google AdSense este: nu se câştigă bani din Google AdSense 🙂

Aşa cum spuneam în articolul Câştigă bani din blog cu Adsense…Not!, mi-am scos cât am putut de repede toate reclamele Google de pe blog. Probabil că cei mai mulţi aţi observat deja.

Câţi bani am câştigat până la urmă după toată experienţa asta, încă nu ştiu. Cecul l-am primit repede, mai greu a fost să-i conving pe cei de la bancă de faptul că este autentic şi că mă pot plăti liniştiţi. După câteva drumuri între banca la care am deschis cont în euro şi banca ce a eliberat cecul, până la urmă s-au convins cu toţii că merit banii ăia. Acum trebuie să aştept să fie trimis cecul înapoi la banca emitentă, de acolo trebuie să transfere banii în contul meu, doar pe urmă pot simţi mirosul banilor. Toate operaţiunile astea pot dura 1, 2 sau poate chiar 3 luni. Pe lângă drumurile ce le-am făcut şi timpul de aşteptare, banca mai ia un comision de 20 de euro + că eu trebuie să plătesc poşta pentru trimiterea cecului + comisioanele de transfer de bani între bănci.

Teoretic, ultimul cec de la Google AdSense este de 70,12 euro. Practic nu am şanse să iau mai mult de 20-30 euro datorită comisoanelor. Frumos, nu?

Update: Tocmai m-au sunat de la bancă. Până primesc banii durează 6-8 săptămâni iar comisionul este de doar 20 euro, comisioane de transfer între bănci nu se percep.

[fblikebutton][tweetthis]


5 comentarii la „Câţi bani se câştigă din Google ASense?”

  1. Ce nu stii tu este faptul ca google trimite banii si prin western union, fara nici un comision, banii putand ajunge la tine in 2 zile de cand au fost emisi. 😀

  2. pentru practică… 😀 … de multe ori am impresia că fetele de la bancă sunt încă studente, poate chiar în primul an.

  3. hmmm tu sa platesti costul postei pt trimiterea cecului inapoi ? WTF, la ce banca ai fost ?

    Acum cativa ani de zile nu am avut nici o problema la BCR cu cecurile de la Google, doar ca trebuia sa astept, si nici comisionu de 20euro nu era.

  4. @Ovidiu Sopa
    pana la urma mi s-a spus ca se ia doar comisionul de 20 euro. indiferent de banca, se pare ca oamenii nu au prea vazut cecuri la viata lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.