Caut de lucru


Toţi se plâng de faptul că nu au de lucru, că o duc greu şi vai de mama lor. Vor bani şi totul să fie doar miere. Dar nimeni nu lucrează.

Întotdeauna am încercat să ajut oamenii în situaţii grele. Le-am căutat şi oferit de lucru şi culmea… de fiecare dată am rămas cu buza umflată pentru că persoanele respective nu aveau chef de lucru. Ori nu mai mergeau deloc la lucru ori lungeau treaba până la limita insuportabilului. Şi nu doar o dată. De fiecare dată.

Păi de ce te mai plângi omule că nu ai de lucru şi n-o duci bine din moment ce nici nu ai chef să lucrezi? Ai impresia că ţi se dă totul pe tavă până la moarte, nefăcând nimic, lenevind? Mişcă-ţi curu, pune mână şi trage tare. Şi în special… gura mai mică!


4 comentarii la „Caut de lucru”

  1. si sincer acum,…la cat muncim,noi,bugetarii….n-ar trebui deloc sa ne plangem de reducerea asta de 25%,ci sa ne bucuram ca nu ne trag astia 75%,cum am fi meritat ;)…si,desigur nu vreau sa-i bag in ” oala” pe toti,mai sunt si oameni muncitori,dar majoritatea isi primesc leafa fix degeaba. Si cred ca stii si melodia aia..: ” C-asa-i romanu’…”

  2. @Andy
    pai de aia in romania nu sunt proteste serioase, fiecare stie in sinea lui ca si-asa isi ia bani degeaba. doar pensionarii ce se mai bat cu politaii.

  3. Munca este doar un rau necesar, CATEGORIC un rau si CATEGORIC necesar. Nu cred ca-i o idee buna sa avem pretentia la toata lumea sa munceasca. Omenirea ARE NEVOIE si de oameni care sa munceasca si de oameni care sa primeasca absolut totul gratis. Daca nu, totu-i degeaba.

  4. Chiar cred ca ar trebui sa existe oameni care ar trebui sa aiba tot si sa fie feriti de stresul, lehamitea sau varietatea intereselor, chestii care macar una trebuie sa fie prezenta daca o persoana munceste. Cineva trebuie sa aiba si perspectiva, fara perspectiva exista DOAR haos si suferinta. „see the world in a grain of sand”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.