Caut job. Aştept propuneri de angajare.


Exact cum aţi citit… caut loc de muncă. Orice loc de muncă e binevenit. Fac orice, fără ezitări, de la spălător de vase până la manager.

Aş vrea să fiu şoferul cuiva pentru o zi, să-l/s-o duc unde vrea, să aştept în maşină ca prostul şi să mă enervez de plictiseală. Aş vrea să fiu spălător de vase, măturător, paznic la închisoare, plasator la teatru, omul care aranjează produsele pe rafturi în hipermarket, aş vrea să văd cum e să fi secretar(ă), să simt cum e ca vânzător sau să mă joc cu copiii într-o grădiniţă. Aş vrea să dau consultanţă în domeniul arhitecturii, eventual a restaurării sau chiar în organizarea de evenimente/proiecte sau promovarea lor pe plan local. Aş vrea să fiu doar pentru o zi tester pentru diverse programe/jocuri, aş putea să mă angajez ca decorator la diverse evenimente sau chiar ca şi regizor. Mi-ar plăcea să văd cum e o altă meserie, doar pentru o zi.

Darul meu pentru Crăciunul lor” este un proiect sub umbrela Organizaţiei Naţionale a Bloggerilor din România prin care fiecare blogger implicat trebuie să se angajeze pentru o zi într-un domeniu în care nu lucrează în mod obişnuit. Din banii strânşi pentru acea zi de lucru se vor cumpăra cadouri unor copii defavorizaţi din Sibiu şi, în preajma Crăciunului, vor fi donate acestora.

Aşa că, sunt dispuns să mă angajez în orice domeniu. Aştept propuneri (serioase) pe adresa de mail tudor @ cemerita.ro


13 comentarii la „Caut job. Aştept propuneri de angajare.”

 1. No dupa cum am negociat in particular, Tudor va fi ajutorul meu la curatenie, pt 2 ore va spala geamuri si ma va ajuta la mutat diverse prin casa, pt ca am o camera pline de toate cele si trebuie mutate si facut curat sub ele, daca e de-acord va fi ori vineri acum ori sapt viitoare…..pt cele 2 ore va primi 50 de lei si jucarele si dulciuri pt copii….

 2. Am pus si la mine pe facebook poate iti facem rost de joburi de nu le poti duce…daca trebe ajutor conteaza pe mine…..:))

 3. Felicitari pentru aceasta campanie! Ma gandesc si eu la un job, dar daca nu-mi vine vreo idee stralucita, ceea ce e foarte probabil, nu se pot da banii fara sa punem pe nimeni sa faca nimic? 🙂 Sau daca vrem si noi sa muncim ceva pentru niste banuti in plus ptr copilasi, ce trebuie sa facem? Pfuu cam multe intrebari am, scuze…

 4. @roxana
  in proiect sunt implicati aproape 30 de oameni care isi cauta de lucru, la fel ca mine. daca nu le voi putea „duce” eu, gasesc fara grija pe altii care sa lucreze 😀

 5. suuper… roxana il angajeaza pe Tudor! Cinde da mai mult? PS. Tudor face vin fiert forate bun…

 6. @Anamaria
  se pot face si sponsorizari/donatii, bineinteles dar dragut era sa si lucram pentru asta. de mers doar cu cerutul o fac multi in perioada asta.

 7. De departe cel mai superrr vin 😉

  Acum, eu de laudat… m-am laudat (cu cadourile mele), insa sunt curios cu ce va laudati voi. Iata de ce sub impulsul curiozitatii native va invit sa va laudati cu cadourile primite de la Mos Nicolae si la randul vostru sa invitati trei prieteni (printr-un comentariu pe blogul lor) sa se laude la randul lor.
  Si tot asa…dar sa mentionati (printr-un link) cine v-a invitat! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.