Ce e de făcut prin zonă…


Am rămas puţin în urmă cu evenimentele astfel că:

  • Anul ăsta, pentru desemnarea câştigătorilor la “Premiile anuale de arhitectura, Filiala Teritoriala Sibiu-Valcea a OAR” se ţine cont şi de părerea noastră, nu doar a juriului. Astfel, puteţi vedea proiectele înscrise în concurs şi le puteţi vota până în 8 decembrie ora 24:00, accesând site-ul concursului AICI. Ce s-a întâmplat anul trecut.
  • În weekend va avea loc în premieră la Sibiu un turneu al celor mai buni trăgători cu arcul din România, în poligonul Clubului Vektor, la Wild West Saloon, pe strada Treboniu Laurean, numerele 2-4. Open Class-ul pentru public va avea loc duminică, după încheierea finalelor, la ora 13:00. În grupe de câte cinci, sibienii doritori vor putea trage la ţintă şi vor putea învăţa de la cei mai experimentaţi arcaşi profesionişti din România secretele acestui sport.
  • Formaţia Molotov Cocktail îşi lansează noul album şi sărbătoreşte 20 de ani de existenţă şi în România, în Bucureşti, la Underworld Club (str. Colţei 48). Primul lor concert a fost în 3 iulie 1991, pe acoperişul unei clădiri de pe 23 Street, în New York City. În deschidere vor cânta clujenii de la Los Pogos. În urmă cu câţiva ani i-am avut şi eu invitaţi într-un concert din Sibiu, bestiali băieţii.
  • World Snowboard Day se va sărbători în România în premieră pe 19 decembrie la Arena Platoş, lângă Păltiniş. World Snowboard Day este un concurs internaţional de freesyle pentru snowboarderi şi schiori. Pentru acest concurs nu se percepe taxă de participare iar concurenţii vor avea gratuitate la instalaţiile de transport.
  • Dacă vreţi să cumpăraţi costume sexy de Crăciuniţe :D, încercaţi AICI.

6 comentarii la „Ce e de făcut prin zonă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.