Ce fac femeile. Cum le răsplătesc bărbaţii.


Azi începe nebunia cu femeile şi dorinţa lor nebună de atenţie. Am fost anunţat acasă că e obligatoriu ca azi să cumpăr lalele albe, altfel să nu îndrăznesc să intru pe uşă seara. E ca şi cum 1 martie, 8 martie şi toate martiile transformă sufletul femeilor într-un nor roz ce trebuie hrănit cu flori, ciocolată şi îmbrăţişări dimineaţa, la amiaz şi seara. Dar ce spun hrănit, trebuie îndesate toate astea trei lucruri în norul ăla roz, ca pentru 366 de zile.

Aseară am descoperit o ciornă a Dianei pregătită pentru un articol de-al ei despre corsete, articol ce până acum nu a văzut amprenta degetelor ei pe tastatură. Citind ce scria ea acolo mi-am dat seama de ce au prinţesele astea numite femei nevoie de 1 martie, 8 martie şi toate martiile dintr-un an. M-am regăsit puţin printre rândurile ei şi mă simt atât de vinovat încât o să cumpăr şi o cutie de ciocolată pe lângă lalelele albe.

De-a lungul timpului, femeia a folosit diferite tertipuri pentru a atrage sau a menţine interesul bărbatului. În epoca Victoriană, cu cât aveai talia mai subţire, cu atât erai mai aristocratică, corsetul fiind piesă obligatorie în vestimentaţie. În zilele noastre, Caihie Jung, o americancă de 70 de ani, îşi strânge zilnic talia cu un corset pentru a ajunge la 38 de cm. Şi culmea culmilor este că ea, aşa, cu talia aia minusculă de viespe, a avut şi 2 naşteri. Groaznic, sunt tare curioasă cum arată procreaţiile acestei „femei”.

Se ştie că din cele mai vechi timpuri femeile au încercat din răsputeri să fie în centrul de atenţie al bărbaţilor acestea, făcând tot felul de retuşuri pentru a fi mai frumoase chiar dacă de multe ori exagerau mult prea mult cu automutilarea. Mă întreb de ce trebuie să folosim „măşti”? De ce nu rămânem la stadiul de femeie cochetă (un machiarj uşor, fără manichiuri false, sâni etc)?

Într-un final mi-am dat seama că de fapt bărbaţii ne-au făcut să devenim nişte păpuşele, obiecte sexuale fără creier. Pentru că nu ne apreciază îndeajuns pentru toate eforturile de a deveni mai frumoase, mai cochete. Oare pot să ne aprecieze pentru tot ce facem în privinţa asta? Cred cu siguranţă că NU!


12 comentarii la „Ce fac femeile. Cum le răsplătesc bărbaţii.”

  1. :)))da…unele dintre noi au nevoie in loc de flori de 1 si 8 martie-o bucata de creier..nu se vad saracele cum se automutileaza de buna voie si nesilite de nimeni.:))ce rea sunt:D

  2. iubitul meu a facut ciorba de salata si chiftea la cuptor….si a spalat vasele. lalele…poate data viitoare:)

  3. Ai pus-o cu lalelele albe :>…

    Imi place foarte mult imaginea 2, cu acea imitatie de corset… foate frumos, citesc de cateva sapt blogul tau,insa acum este prima data cand comentez…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.