Ce facem azi?


  • A început Transilvania Tatoo Expo, convenţia internaţională de tatuaje ce a ajuns la a 4-a ediţie. Anul ăsta are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, concertele desfăşurându-se pe esplanada ei. Anul ăsta va fi pentru prima oară şi o şcoală de tatuaje, „Tattoo School”, prin care organizatorii vor să ofere consiliere celor interesați să practice meseria de tatuator. Tot în premieră, printre invitații din acest an se numără doi tatuatori din Noua Zeelandă, specializați în arta tatuajelor tradiționale Maori. Biletul de intrare e 15 lei/zi şi 30 lei/weekend. Detalii şi program.
  • Noaptea lungă a filmelor scurte, un proiect mişto care ne invită să urmărim 25 de filme scurte din 13 ţări, până la 5 dimineaţa. Anul ăsta, pe lângă proiecţiile din Bucureşti, filmele mai pot fi văzute simultan şi în Timişoara, Cluj, Braşov şi Sibiu. La Sibiu, scurt-metrajele încep la ora 20:00, la Teatrul Gong, astăzi, 23 iunie. Detalii şi program.
  • Cea mai mare oră de sport are loc şi anul ăsta la Bucureşti. Mişcaţi-vă până în parcul Lumea Copiilor Bucureşti pentru că programul a început deja la ora 9:00. Timp de 12 ore puteţi să vă performaţi mişcările la zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic, spinning etc, alături de antrenori consacraţi. Detalii şi program.
  • Yard Sale în Sibiu, ediţia nu-ştiu-cât. Câteva fete îşi scot la vânzare hainele şi lucrurile vechi outlet 🙂 în parcul Sub Arini, lângă Bolta Rece, Aleea Mihai Eminescu. Astăzi şi mâine de la 10.00 la 22.00 și duminică în funcție de vreme. Prăjituri şi limonadă din partea casei curţii. Detalii.
  • Skirt Bike la Sibiu şi Timişoara. La Sibiu, fetele în fustiţe se întâlnesc în Pţa. Mare începând cu ora 11:00 pentru a se plimba cu bicicletele prin oraş iar la Timişoara începând cu ora 10:00 la Casa Verde pentru Biciclete – Platforma Timco. La Sibiu e şi prima ieşire la aer a rastelurilor de biciclete din proiectul Bicicleta Zilnică (v-am spus deja aici ce şi cum). Detalii Skirt Bike Sibiu.

Un comentariu la „Ce facem azi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.