Ce facem azi?


  • Cinemateca TIFF la Sibiu si Cluj. La Sibiu ruleaza filmul Marea noastra disperare/Our Grand Despair in regia lui Seyfi Teoman. La Teatrul Gong incepand cu ora 20:00. Biletul costa doar 5 lei.
  • Bob Marley tribute in BohemianFlow Sibiu, cu incepere de la ora 21:00. Se promite o seara raggae in adevaratul sens al cuvantului, invitat special fiind un om care traieste prin si pentru raggae, Gregory G Ras (membru al Riddim Colony – Ungaria) care isi va si lansa cu ocazia asta cel mai recent album. Intrarea 7 lei. (link)
  • Banned Commercials Night la Cluj, in Delirio The Club. Un eveniment la care ma zgarii pe ochi ca nu ajung. Doua ore de calupuri publicitare interzise va fi ceva memorabil. Intrarea libera si reduceri la bere. (link)
  • La Bucuresti voi lua parte la ZiuaZ, un mega-party bloggeristic la care se intra doar pe baza invitatie si nimeni nu stie despre ce e vorba, ce exact se va intampla si de ce. Tot ce am aflat pe surse e ca vor fi 5 petreceri cu tematici diferite, organizate simultan de catre 5 bloggeri. In total o sa fim 150 de zevzeci bloggeri deci clar o sa iasa ceva de neuitat. Urmariti neaparat pe Twitter hashtagul #ziuaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.