Ce facem în weekend?


La Sibiu:

  • Sibiu Fashion Days în 31 mai şi 1 iunie, Piaţa Mare Sibiu, cu Rita Muresan ce prezintă o colec’ie specială de costume de baie, Doina Levintza cu o colec’ie impresionantă de rochii printre care şi rochii de mireasă şi alţi peste 20 de designeri. Ne vedem acolo de la 20:30.
  • Huet.Urban Green is Smart în 1 şi 2 iunie în Pţa. Huet. Pe lângă concertele cu The Mono Jaks, The Amsterdams, Domino vor fi toată ziua ateliere de creaţie şi meşteşugăreşti, teatru, dans şi… picnic în centrul oraşului! Acum ştiţi unde mă găsiţi tot weekendul.
  • Târgul de tineri designeri de la Sibiu „Not for ordinary people” cu haine unicat, pantofi pictaţi manual, accesorii şi obiecte decorative. În Piaţa Huet, sâmbătă şi duminică de la ora 10:00 până la ultimul client. Apropo de clienţi… toţi cei ce cumpără minim un produs de la târg pot câştiga la tombola cu premiul cel mare un weekend la Costineşti.
  • Sâmbătă, 1 iunie, ora 13:00, bicicliştii se ne întâlnim la sensul giratoriu de la intersectia Bdul Victoriei Calea Dumbrăvii cu Mihai Viteazu, acolo unde a murit luna trecută un biciclist călcat de maşină. Surse din interior mi-au spus că se va filma şi poza grupul de biciclişti întinşi pe asfalt în timp ce circulaţia va fi oprită. Cred c-o să iasă ceva super tare.
  • Serile Sibiului cu Constantin Ittu, sâmbătă, la Cafe Wien (pe la ora 18:00) şi duminică Sibiul de Altădată cu Paul Philippi la Kleines Cafe (ora 17:00)
  • Skirt Bike Sibiu – duminică de la 12:00 în Piaţa Huet. Sunt o groază de premii pentru participante, inclusiv o fustă verde, frumoasă, cu o bicicletă pictată chiar de Diana-Ribana.
  • Târgul Naţional de Jucării sâmbătă şi duminică la Muzeul Astra Sibiu.
  • Sibiu Bike Show. Ohooo… ce amintiri mă răscolesc de la întâlnirile Crazy Bike de acum… mulţi, mulţi ani. O să vină şi rockerul Cristi Hrubaru să vadă concursurile între motociclişri, concertele şi… showurile erotice

3 comentarii la „Ce facem în weekend?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.