Ce legătură am eu cu Pardon Cafe Sibiu?


Am preluat sarcina de a mă ocupa de online-ul Pardon Cafe Sibiu, fiind puţin temător. Nu ştiam localul, fusesem acolo doar preţ de-o bere cu câteva luni în urmă, oamenii locului îmi erau şi ei străini. Berea băută acolo era singura ce mi se părea familiară. Mi-am luat inima în dinţi, am apucat Facebook-ul de-o aripă şi am postat primul meu status pe aproape nou nouţa pagină de Facebook PardonCafeBistroSibiu. 53 de like-uri mai târziu, 3 comentarii şi13 share-uri au plusat numărul celor 5 fani ce-i preluasem de la vechiul proprietar. Unul dintre ei aveam să fiu chiar eu.

Apoi mi-a fost uşor. Oamenii sunt îndrăgostiţi de-a dreptul de singura cafenea de pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu. E o bucurie să se fotografieze zilnic lângă antichităţile de pe rafturi, servind un sirop la mesele realizate din maşini de cusut, minunându-se în faţa peretelui plin de pantofi sau a tavanului din care curg cărţi poştale sau chiar relaxându-se în tihnă pe terasa nou scoasă la soare. Nu trece turist prin Sibiu care să nu tragă în chip Pardon-ul, până şi Botezatu scuzându-se în faţa pragului de pe strada Cetăţii nr. 14, vis-a-vis de Sala Thalia.

Pe mine mă găsiţi acolo cu siguranţă duminică de duminică pe la prânz, săturându-mă cu un escalop de pui şi legume sote. Mă mai găsiţi şi pe pagina lor de Facebook PardonCafeBistroSibiu (un like din partea voastră nu strică pentru că sigur va veni momentul în care vă veţi trage în chip la Pardon Cafe şi veţi vrea să aveţi ce tag-ui) şi, deocamdată, pe contul PardonCafeSibiu.


9 comentarii la „Ce legătură am eu cu Pardon Cafe Sibiu?”

  1. Nu mi se pare atat de „dragut” faptul ca au ocupat in proportie de peste 75% strada cetatii in dreptul localului lor iar culuarul lasat pentru „trecatori” e mai mult decat „generos” 🙁

  2. Hai mai ca nu-s asa rau :D…localul e dragut, dar s-au intins si pe strada si e naspa…daca treci printre cele doua randuri de mese te simti ca la expozitie.

    Referitor la balcescu si piata mica, tocmai de aia am sarit „in sus”: n-as vrea ca strada cetatii sa ajunga la fel ca balcescu, pur si simplu detest „marea” de terase care acopera o mult prea mare parte a zonelor istorice 🙁

  3. PS: Numai acum am vazut ca al 2-lea rand de mese (cel dinspre sala Thalia) e plasat chiar in fata bancilor puse acolo probabil de primarie: interesant daca ar dori cineva sa se odihneasca pe una din acele banci, ar sta ‘bot in bot’ cu -virgula- clientii…ciudaaaaat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.