Ce legătură am eu cu Pardon Cafe Sibiu?

Postat in: 04/05/2012

Am preluat sarcina de a mă ocupa de online-ul Pardon Cafe Sibiu, fiind puţin temător. Nu ştiam localul, fusesem acolo doar preţ de-o bere cu câteva luni în urmă, oamenii locului îmi erau şi ei străini. Berea băută acolo era singura ce mi se părea familiară. Mi-am luat inima în dinţi, am apucat Facebook-ul de-o aripă şi am postat primul meu status pe aproape nou nouţa pagină de Facebook PardonCafeBistroSibiu. 53 de like-uri mai târziu, 3 comentarii şi13 share-uri au plusat numărul celor 5 fani ce-i preluasem de la vechiul proprietar. Unul dintre ei aveam să fiu chiar eu.

Apoi mi-a fost uşor. Oamenii sunt îndrăgostiţi de-a dreptul de singura cafenea de pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu. E o bucurie să se fotografieze zilnic lângă antichităţile de pe rafturi, servind un sirop la mesele realizate din maşini de cusut, minunându-se în faţa peretelui plin de pantofi sau a tavanului din care curg cărţi poştale sau chiar relaxându-se în tihnă pe terasa nou scoasă la soare. Nu trece turist prin Sibiu care să nu tragă în chip Pardon-ul, până şi Botezatu scuzându-se în faţa pragului de pe strada Cetăţii nr. 14, vis-a-vis de Sala Thalia.

Pe mine mă găsiţi acolo cu siguranţă duminică de duminică pe la prânz, săturându-mă cu un escalop de pui şi legume sote. Mă mai găsiţi şi pe pagina lor de Facebook PardonCafeBistroSibiu (un like din partea voastră nu strică pentru că sigur va veni momentul în care vă veţi trage în chip la Pardon Cafe şi veţi vrea să aveţi ce tag-ui) şi, deocamdată, pe contul PardonCafeSibiu.


9 Responses to “Ce legătură am eu cu Pardon Cafe Sibiu?”

 1. Vlad Răspunde

  Nu mi se pare atat de „dragut” faptul ca au ocupat in proportie de peste 75% strada cetatii in dreptul localului lor iar culuarul lasat pentru „trecatori” e mai mult decat „generos” 🙁

 2. Vlad Răspunde

  Hai mai ca nu-s asa rau :D…localul e dragut, dar s-au intins si pe strada si e naspa…daca treci printre cele doua randuri de mese te simti ca la expozitie.

  Referitor la balcescu si piata mica, tocmai de aia am sarit „in sus”: n-as vrea ca strada cetatii sa ajunga la fel ca balcescu, pur si simplu detest „marea” de terase care acopera o mult prea mare parte a zonelor istorice 🙁

 3. Vlad Răspunde

  PS: Numai acum am vazut ca al 2-lea rand de mese (cel dinspre sala Thalia) e plasat chiar in fata bancilor puse acolo probabil de primarie: interesant daca ar dori cineva sa se odihneasca pe una din acele banci, ar sta ‘bot in bot’ cu -virgula- clientii…ciudaaaaat!

 4. Orin Răspunde

  Hihi… eu cred că sînt unul dintre cei 5 „plăcători” pe care i-ai moştenit! :))

 5. 2012 în câţiva paşi… | CeMerita.ro Răspunde

  […] juriul concursului de bloguri scrise de elevi “I think therefore I blog”.Am început o colaborare pe online cu Pardon Cafe Sibiu [update] şi am făcut site-ul lor.Am lucrat inspirat pentru festivalul Huet Urban.Am declarat că […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: