Ce mai vând românii


Am vrut să văd ce fel de maşini mai au sibienii la vânzare şi m-am minunat de unele cum sunt sigur că şi voi vă veţi minuna. Mai jos am făcut o selecţie „colorată” de maşini de vânzare în Sibiu.

Ce nu înţeleg eu este cum de oamenii au pretenţia de a-şi vinde autoturismul dacă nu au nici cel mai mic respect faţă de cumpărător… având în vedere că pun poze cu maşinile acoperite de zăpadă aşa încât nu poţi vedea nimic. Aşa cum de altfel şi vânzătorii din târgurile de maşini pun pe capotă tot felul de detergenţi, haine şi scule de parcă ar fi o masă de prezentare.

Comice sunt şi anunţurile cu maşini de vânzare în care arată cum se prelinge apa cu spumă pe Marilena maşina dusă la spălătorie. WTF? Nu înţeleg eu ceva?

audi b4hyundai coupe 2000 hyundai coupe 2000bAudi A4 2009 Audi a4   Bmw x5   mercedes s 350Daewoo roz Ford escort cabrio xr 3i Ford Tranzit      Peugeot 206 xs Porche 924 Renault ares 2000 Renault R10 major  Renault twizy suzuki samurai 1982 Toyota celica gt4  volkswagen new beetleVW 1200 VW Passat VW T4

Bonus, o trotinetă printre mulţi copii:

tricicleta


4 comentarii la „Ce mai vând românii”

    1. Hidos, dar are peste 1 milion de km la bord? Are!
      Mercedesul vopsit de camuflaj l-am vazut in carne si oase sasiu si motor, l-am si pozat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.