Ce merită făcut, ce merită văzut.


  • Marşul „Câştigi şi dăruieşti sănătate” revine anul ăsta la Sibiu, miercuri, 23 mai. Se pleacă tot din parcul din faţa hotelului Continental Forum, la ora 18.00. Compania Sanofi, organizatoarea marşului, va dona câte 10 lei de participant către Centrul Medical de Evaluare şi Recuperare pentru copiii si tinerii cu diabet si hemofilie „Cristian Serban„, Buziaş aşa că se cere un număr cât mai mare de mărşăluitori. [update] De parcă nu era de ajuns, centrul a mai şi ars în weekend.
  • Joi, 24 mai, îl aduc pe magicianul Dorian să ne mai dea o dată în cărţi la TeaSpot Cafe. Nu l-am lăsat data trecută să plece acasă înainte de a-mi arăta un truc. Pot să spun că l-am legat de scaun şi a trebuit să dezvăluie secretul pentru a fi eliberat. Cu toate astea, se întoarce joi de la ora 20:00. Eventul AICI.
  • Trupa Byron va concerta la Sibiu, pe 24 mai, de la 21:00 în Oldies Pub. Pentru asta, Republica Culturală Chineză caută un ambasador căruia să-i dea invitaţii la concert, acces în backstage, discuţii, beute cu trupa şi aşa mai departe. Detalii AICI.
  • Volumul “Povestile orasului – Sibiu” se va lansa vineri, 25 mai, la ora 18:00, în cadrul Târgului de Carte BOOKenthal din curtea Muzeul Naţional Brukenthal. Eu am văzut deja cartea care e foarte fain făcută, cu fotografii actuale din Sibiu suprapuse peste cele de odinioară, cu 41 de poveşti despre oamenii, locurile şi clădirile din Sibiu şi cu un CD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.