Ce merită să faceţi în weekend


  • Pentru sănătatea dumneavoastră faceţi o plimbare în parada festivalului. Festivalul Medieval Cetăţi Transilvane de la Sibiu începe azi. Parada festivalului pleacă de la ora 21:00 din Parcul ASTRA şi se termină în Pţa Mare. În cele trei zile de festival sunt invitaţi Corvus Corax (Germania), Corul Operei Maghiare Cluj-Napoca, muzicieni ai Filarmonicii de Stat Sibiu, Crispus si formatia de muzica AdHoc, Bordo Sarkany (Ungaria), Drachenmond (Germania) şi alţii.
  • Zilele Baschetului de la Sibiu se sărbătoresc în 2012 cu workshopuri şi seminarii susţinute de arbitrii şi antrenori internaţionali, cu antrenamente de baschet şi baby-baschet şi, normal, cu turneul de streetball ce va avea loc în Parcul Tineretului şi parcarea Shopping City Sibiu (pe lângă KFC pe undeva). Şi cu zeci de premii pentru spectatori (echipamente sportive, mingi de baschet cu autografele jucătorilor echipei naţionale…).
  • Tag Scan the Flag-ul a ajuns şi la Festivalul Medieval. Împreună cu Neoma Solutions am reuşit să facem un joc fain care va fi în strânsă legătură cu Festivalul Medieval de care scriam mai sus. De data asta va participa oricine pe parcursul celor 3 zile de festival, scanând una dintre călăuzele găsite prin iarmarocul din Pţa Mare Sibiu. Prin tot centrul istoric veţi găsi şi tot felul de jokeri care vă vor ajuta pe parcursul jocului. Detalii pe jocpdi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.